lördag 16 juni 2012

Lilo 1 år!

Dagen den tredje juni. 

Vi firade att det för ett år sedan kom ett litet paket med kärlek till familjen. Världens finaste paket i form av en liten flicka som vi valde att kalla för Lilo. Tänk att hon varit hos oss så länge redan. Och tänk hur ett år tillsammans med henne kunde gå så fort, medan åren utan henne, då vi väntade på henne, gick så otroligt långsamt. Men det är väl som det sägs: Tiden går fort när man har roligt!

Älskade unge, du är det bästa som hänt oss. Tillsammans med dig har vi ett liv att leva. Och vi ser med spänning fram emot fortsättningen tillsammans med dig.


Vi hjärtar dig! /Mamma & Pappa

Mindre än en månad kvar...

Så kul att det fanns några trogna bloggläsare kvar. Ni är tappra mina vänner. Jag ska försöka kicka igång den här bloggen nu de få stackars veckor som är kvar innan baby2 ska ploppas ut. När väl ungen är ute och vi är med två barn här i hemmet vågar jag inte svara för hur det blir med bloggtiden överhuvudtaget. Vi får helt enkelt ta det lite som det kommer. 

Bilden ovan tog jag då det var precis en månad kvar till kläckning. Nu är det mindre än en månad kvar... Gulp! Det brinner i knutarna.

tisdag 5 juni 2012

Hej!

Finns ni kvar, eller har ni tröttnat på att vänta ni med? Själv väntar man ju på att den här kulan ska skjutas ut. Jag antar att ni kära besökare väntar på en uppdatering.

Finns det någon läsare kvar?