lördag 20 oktober 2012

Ellis gästbok

Häromdan scrappade jag framsidan på en gästbok till Ellis välkomstfest, som äger rum imorgon. När jag kikar i Lilos gästbok från förra året så känner jag att det blir en sådan fin skatt för barnen att bevara. En bok full med kärlek till dem. Det ska bli kul att få se vad morgondagens gäster väljer att skriva till Ellis.

Nu är det mindre än 24 timmar kvar till festen drar igång och vi har ungefär en miljard saker att göra tills dess. Det är tur att det är så himla roligt att ställa till med fest annars hade jag nog svimmat vid det här laget.

Önskar er en fortsatt trevlig helg! 

fredag 12 oktober 2012

Älskade unge

Precis så här älskar jag att klä mina barn. Färger och mönster huller om buller. Barnkläder har blivit lite av en hobby. Kul!


Syskonen Karlsson

Ja, det är ju inte fyra stycken syskon utan det är två bilder på vardera unge. Men det förstår ni ju förstås. Två färska ungar som där och då faktiskt kändes rätt så lika när Daniel gjorde det här lilla collaget, när vi var i vår bäbisbubbla på BB. Nu vet jag faktiskt inte... Jag tycker att de ser rätt olika ut faktiskt. Fortsättning följer...

Ellis ser ni på bilderna nummer 1 och 4, och Lilo på nummer 2 och 3.

Önskar er en fin helg!

tisdag 9 oktober 2012

Inbjudan


Här ser ni inbjudningskorten som skickades ut till alla gästerna till Ellis fest. Det är redan flera som osat och meddelat att de kommer. Himla kul! Jag börjar känna mig lite stressad nu inför allt som ska fixas inför den stora dagen. Men trots stress är jag grymt förväntansfull. Att anordna fest kan vara det bästa jag vet! 

På önskelistan här nedan stryks grej efter grej men det finns fortfarande saker kvar. Såg att några länkar inte stämde längre. Jag ska försöka fixa det så fort som möjligt. Är det något man vill köpa, men inte hittar pga att varan är slut på den aktuella sidan jag länkat till, så kan ni väl skriva det... Så hittar jag en annan butik som kanske har varan. Om man ska handla på nätet är det bra att vara ute i god tid med tanke på leveranstiden!

Ha det fint!