fredag 7 januari 2011

vecka 21

Detta är grejer det... Tänk att vi kommit så här långt. Bebis pratar (läs sparkar) med oss varje dag, mest med mig förstås... Daniel, han hinner aldrig fram i tid när sparkarna är igång eller så känner han ingenting. Hittills har papan fått känna två gånger (men hela tre sparkar, vilket är mycket viktigt att påpeka ;)) och det var ju självklart helt magiskt! Jag tycker att det är konstigt att han inte känner alla gånger eftersom jag tycker att jag känner sparkarna så himla tydligt. Men jag har väl lite "vadd" emellan som dämpar. Haha!


Den gula koftan köpte jag till bröllopet. Jag hade den på kvällen när det blev lite kyligare. Man var rätt så mycket tajtare på kroppen då kan jag säga... Men sen gjorde ju iof korsetten och bröllopsklänningen sitt!


Hoppas att ni har en fin helg!

12 kommentarer:

Linda Griffin sa...

Fin mage ♥

"Infing" sa...

Dessa underbara babymagar!

Ha en bra helg!

Kramar Carina

kristin sa...

underbara mage <3
Robin kände typ heller aldrig. inte förens mot slutet.. varje gång någon lade handen mot magen blev den stilla.. hihi..

Monica sa...

Så fin du är!

Sockergrynet sa...

Ljuvliga magen! <3

ÅsaF sa...

Åååå vännen så himla fin du är!! Härligt med en så tydlig mage, det saknade jag... Men så va jag ju inte lika smal som du innan iofs ;-)
Puss

Ika sa...

My god vilken stor mage du har fått!!!! Får man inte panik undrar jag?! Vad fint ni har stylat! Gul tröja ( den blev ju bra den där tröjan : ) gula prickar och gul lampa- FINT!

webmosterhelene sa...

Sååå fint!!! Längtar efter att få se din lilla böna, wow - halvvägs!! Själv har jag drygt 6 veckor kvar + övertid antar jag...

KRAM!!

Sanna F sa...

Å vad fin du är <3
Vilken härlig mamamya blogg du har.
KRAM

Cattis sa...

Vilken fin mage!! =) Stort Grattis!! ♥

Angela sa...

Vad kul med en ny blogg, ska bli ett nöje att få följa dig igen. Vad fin du är! Måste verkligen bli lite mer färgglad i mina klädval, det är ju så himla fint med lite färg.

kajsa sa...

den gula kofta tillsammans med tröjan under var ju alldeles förträffligt fint! :)