tisdag 25 januari 2011

veckorna rullar påDessa foton tog Daniel på mig i lördags, i v23. Imorgon är det redan dags för en ny vecka. Samtidigt som jag vill att veckorna ska rusa fram känner jag mig lite stressad över allt som ska hinnas med innan bebis kommer. Men nu har jag bestämt mig. Jag tar en sak i taget. Något annat är ju omöjligt, egentligen!

Jag vill även passa på att tacka för alla fina tips jag fick angående mammakläder. Jag har en hel del kläder som jag kan ha fortfarande, mycket tunikor och leggings. Däremot är jag så oändligt trött på att gå runt i leggings hela tiden. Det känns lite som att gå runt i pyjamas och tält för tillfället. Nu har jag äntligt köpt ett par jeans och jag trivs! Trivs! Jag känner mig nästan lite smal.. med betoning på nästan.

16 kommentarer:

Susanne H / snuffehar sa...

Visst är det bekvämt med leggings och tunika men jag håller med om att man känner sig mer "klädd" i jeans. Härligt att du hittat ett par du trivs i.
Nu var det ju några år sedan jag var gravid men då hittade man i alla fall fina kläder på H&M och jag minns att de hade en hel del fint på www.laredoute.se
Kram

PS. Kommenterade just i ditt inlägg längre ner om vagn med lite tips. DS.

Sockergrynet sa...

En fin, fin liten boll!! :D Ja ta en sak i taget, som du skriver är något annat omöjligt!!

kram

webmosterhelene sa...

Du ser alldeles lagom ut! Ska du se en BOLL ska du se mig ;-) 32 dagar kvar och man rullar formligen fram :-D

Ta en sak i taget! Det du inte hinner, asch det är nog inte så viktigt! För bebisen kommer oavsett om ni hunnit klart eller ej :-D

Kram

kristin sa...

åh.. du är så fin!!
var stolt över din vackra mage...
Vill du så tar jag med mig kläder när vi ses så får du kolla om nåt passar..
föresten så hade vi inte ens bäddat eller ställt vaggan på sin plats före lillen kom men det spelar inte så stor roll.. :P

Annika sa...

Vilken snygg bakgrund du har valt! Det finns ju typ såna tapeter nu- hur inne som helst liksom- måla INTE- Hahaha! Ja men du ser på riktigt jättesmal ut i dina nya jeans! Jättekul ifall du&D orkar/hinner/ har lust att komma upp nåt snart så att man får se dig i verkligheten! Den här gången kan vi lova att vi har både soffa, bord och stolar iallafall ;)

Nenne sa...

FIIIN BOLL! En kärleksboll! :)

Mya sa...

:) Ni är fööör söta! ♥

Jag tror att det är bra att få gjort så mycket som möjligt med renoveringen innan bebis kommer. Dessutom måste vi få ordning vårt sovrum så att bebis har någonstans att sova bredvid oss. Men det som stressar mig mest är kanske ändå skolan. Att inte veta om jag hinner klart med allt osv.
/Mya

Kristin sa...

Skolan är ett gissel, det är det, men du ska se att allt ordnar sig. Det brukar alltid göra det, på något sätt :)

Så himla fin mage! Och jag tycker också du ser smal ut i dina nya jeans. For real!

Petra/Paradise sa...

Du är urfin Mia!!!! <3
Härliga mage!! *klapp klapp*

Du gör rätt i som tar en sak i taget!
Finns liksom ingen anledning till att stressa..det mår varken du eller barnet bra av!...eller Daniel heller för den delen ;)

KRAMIS

Monica sa...

Titta, så fin du är! Gosegos...

Anonym sa...

Tips på mammablogg (tänkte på att du kände dig stressad) Erika bloggar om vardagslivet som nybliven mamma, skriver kul, enkelt och uppdaterar ofta.

http://enligterika.blogspot.com/

Annelie Johnsson sa...

Hej Mia!
Och stort grattís!!! Tappade bort din blogg ett tag, men nu ska jag lägga sidan till favoriter igen så jag inte missar allt spännande ni har framför er!!

Kram♥

Lillnea sa...

Du är jättefin med din lilla "boll"!
Håller med om att Hilda är ett jättefint namn, sen är jag förstås påverkad av att känna en supersöt prinsessa som heter så ;)
Jag försöker också lära mig att ta en sak i taget och stressa mindre, inte helt lätt...

Cattis sa...

Vilken underbar boll!! =))

Marie/Mison sa...

Vilken härlig kula du fått!

Nusse sa...

Jag har köpt en hög mammajeans på Hm och tycker de är hur sköna som helst.