fredag 11 februari 2011

Baj baj Köket!

Idag säger vi hej då till köket för imorgon kommer köparen och hämtar upp allting. När allt är tömt är det dags för oss att ta hand om tak, väggar och golv. Om två veckor anländer det nya köket och det innebär att det är minst 3 veckor kvar innan vi har ett fungerande kök, med fungerande syftar jag på rinnande vatten och en inkopplad spis. För att överleva de följande veckorna är nu pappersservisen och plastglasen inhandlade och vi ska även försöka bjuda in oss själva på middag hos de flesta vi känner. Vill ni boka en dag så är det bara att höra av sig. Vi är desperata!

Alla ska bort och vi ser fram emot att få arbeta utifrån en helt "blank canvas". Möjligheterna är oändliga (egentligen inte alls oändliga, men ni fattar känslan). Baj baj Köket, du kommer inte att vara saknad!

9 kommentarer:

Kristin sa...

Tur att det finns otaliga restauranger och pizzerior i den här staden då ;)

Elin sa...

Ni får gärna komma o äta middag i vårt skruttiga kök i Lerum. Men det blir ju en bit att åka...

Ska ni ha kvar den blå-bettsade panelen o tapeten till? Vi hade en sån i vårt kök när vi flyttade hit. Men den var grön (fult grön) betsad med en "machande" tapet med kaffebönor på + en bård med några blommor på eller någont sånt.... har förträngt det. Det var inte så mycket Elins smak om man säger. Vi rev bort det och köpte en ny färdigmålad vit pärlspont o satte upp! Det var rätt smidigt.

Tänk vad skönt det blir när det är klart!

Mya sa...

ALLT ska bort :)

å tack för erbjudandet Elin. Om vi har vägarna förbi så kommer vi gärna förbi. Tyvärr finns det nog inte tid till några större utflykter.

Nenne sa...

Hääärligt! Gud va kul! Längtar efter att få se härligheten när det är klart! Vilket projekt hörru! :)

Petra/Paradise sa...

ÅÅÅH!! Jag är så avis på er!!!!
Jah, inte att ni kommer vara utan kök i tre veckor..men läääängtan efter ett nytt och att det hela faktiskt är på riktigt och igång!! :D
Snart kommer ni få erat drömkök! Så länge får vi hoppas att ni blir inbjudna på många ställen så ni klarar middagarna var dag :)
Om inte annat så får ni våldgästa alla ni känner ;)

KRAAAAAM

Anonym sa...

O va roligt och spännande! Även om de blir jobbigt utan kök så kommer ni få de så fint när det är klart och jag hoppas självklart på massa bilder sen så vi får se hur ni har fått det. Kram

Angela sa...

Åh det låter roligt, alltså inte att leva utan ett kök (för det låter ganska jobbigt) men att få göra om precis som ni vill ha det! Ser fram emot efter-bilder sedan.

Marie/Mison sa...

Jag hade gärna bjudit på middag... En tur norrut kanske?

Annika sa...

Haha! My god! Det är verkligen så FULT! Ni är så värda ett nytt kök- verkligen! Kokplatta? Det lagade vi mat med när vi var utan kök. Fast... det var i september typ så vi stod och diskade ute på altanen. Plus att vi rev, inhandlade och smällde upp nya köket på ungefär fem dagar... BRA att ni tar lite mer tid på er. Rätt mycket man ångrar efteråt när man stressar så där mycket.