söndag 13 februari 2011

ljuvliga färger till sötkorven


Söta Åsa tipsade mig om en ljuvlig body som hon fyndat på Ullared. Det är ju inte så att jag besöker det varuhuset var och varannan dag så jag slängde ut en fråga på Facebook om det var någon som skulle ha vägarna förbi den närmaste tiden. Å tänka sig vilken tur jag hade. Nu har vi den i vår ägo och nu väntar vi bara på sötkorven som ska kläs i den läckraste bodyn jag sett. Rosa, turkost OCH med sötaste hjorten på, det kan ju inte bli så mycket bättre än så. Tack Emelie för att du köpte ut till oss!

Jag har fått höra mycket gott om Ullared av just småbarnsföräldrar. Billiga och bra grejer finns det tydligen gott om, bodyn på bilden kostade 40 kronor. Vi har bara varit där en endaste gång och det var 2006, typ hundra år sedan alltså... Jag tror minsann att vi får planera in ett besök till Ullared inom snar framtid. Vad tror ni?

10 kommentarer:

Emma sa...

Verkligen härliga färger!!!
Har också bara varit på Ullared en gång och då föll det mig INTE på smaken. Kanske får ge det en ny chans om man har vägarna förbi någon gång :o)
Kram

Anonym sa...

Rosa, turkos och 'rådjur' hihi*
kul att det ibland kan bli så klockrent.

kristin sa...

JA JA JA!!! haha jag åker gärna med ;)
nu efter dom byggt ut finns det mer även för småttisarna :)

Petra/Paradise sa...

Tycker absolut att ni ska göra ett besök där!
Superbilliga täcken och kuddar och massa annat bra å ha till lillpyret!

Bodyn är HUR SÖT SOM HELST!!!! Bedårande färger och mönster <3

Det jag tyckte, när jag hade en liten nyfödd skrutt var att de bodysarna som man kunde knäppa upp längs sidan, alltså..som omlott,
var sååå mycket smidigare än de man var tvungen att trä över bäbisens huvud.
(bara ett litet tips om ni ska köpa på er lite bodys) :)

KRAMIS

Annika sa...

sweet! Härliga färger och de där hjortarna/rådjuren gör sig på det mesta! Jag har inte varit på Ullared sedan på 80- talet typ så då kan man verkligen börja snacka om 100 år sen!!! Haha! Och ja, hur tacky det än verkar vara där ( värre än Charlottis!!) så har man ju lust att åka! Får se om man kan skrapa ihop lite cash och åka på semestern i sommar kanske... Om bilen håller då- haha!

Anonym sa...

Klart ni ska åka till Ullared! Det är ju så roligt där och man kan göra massa fynd. Kram

ÅsaF sa...

Weeeeee!! Va glad jag blir att ni fått ett alldeles eget exemplar! :)
Det kanske är på Gekås vi ska planera in en date alltså? ;-) Fniss.
Kraaaaaaaaaaam

Monica sa...

Älskar Ullared. Bäst! Fast det var inte alltid roligt dagen efter Ullaredsresan som mammorna i byn där jag växte upp gjorde en eller ett par gånger om året. Det skämmigaste som kunde hända var ju att en KILLE dök upp i samma kläder som en själv... :)

Lillnea sa...

Så läcker!

AnnaG sa...

Åh en sån body har Karamellen :)Gillar den mkt! Tycker det är superbra med Gekås speciellt när man har fyra kids att handla åt så finns det alltid fynd till någon. Jag brukar åka 2 ggr om året.
Ses vi på LinköpingsScrapen i mars?
kram Anna G