måndag 7 februari 2011

som en ny förälskelse

Det är inte så ofta som jag unnar mig ett magasin. Jag har däremot en mamma som brukar köpa och ibland brukar hon lämna över sina gamla utlästa exemplar till mig. En återvinning som passar mig alldeles utmärkt!

Senaste numret av Family Living som ni ser ovan, har jag däremot köpt alldeles själv. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag ser fram emot nästa nummer i relationen!

Har ni någon favorit som ni lusläser?

6 kommentarer:

Elin sa...

Jag har prenumererat på både mama och Family living sedan -06 (Det där två magasinet är ju syskon). Gjorde precis en rensning o delade ut tidningarna (som hade hunnit bli MASSOR). Nästa gång ska jag tänka på dig och lämna en hög Living o Mama till dig. Dom tidningarna känns väldigt mycket samma stuk. Mama är lite mer fokuserat på hur "glammiga" vi mammor är. Lite mer klädmode. KRAM

Mallan sa...

Topphälsa är min favorittidning. nytt nummer ute nu, borde nog införskaffa idag :)

Kristin sa...

Family Living är mitt absoluta favoritmagasin och jag prenumererar på det. Det tråkiga med det magasinet är ju att det bara kommer ut varannan månad. Nu ska de iofs komma oftare, men ändå inte 12 nr per år. När jag var gravid och i början när Theo kommit så var jag besatt av mammatidningar och pren. på Mama, den typen av magasin är jag klar med nu dock. Nu är det som sagt inredning och även fototidningar som gäller. Just nu har jag abstinens som heter duga efter en tidning. NU NU NU!

Petra/Paradise sa...

Hej stumpan!
TAck för tipset om tidning. Kanske man skulle ta å köpa sig ett X utav :)

Jag har också en mamma som är galen i tidningar så jag ärver dem också!
Mina favoriter som hon skickar vidare till mig är
"Allt i hemmet" och "1001 ideér"!

Må gott!
Kram Petra

Annika sa...

Ja, utsidan på den där ser ju onekligen helt underbar ut. Bara det där med "family" som jag personligen blir lite skeptisk emot då.. haha! Jag är magasintokig. Försöker hejda mig men.. ja, det blir en del ändå. Måste börja bli duktigare på att läsa magasinens hemsidor istället. Meeeen.. det är ju så himla mysigt med riktiga tidningar!!!

Cattis sa...

Den där tidningen älskar jag! Funderar på att byta prenumeration och gå på den istället. Har mama tidningen nu.