fredag 29 april 2011

Öppet hus!


Det fina blomsterarrangemanget har vi fått av Svärfar och bästa Lisbeth. De fula sopsäckarna i bakgrunden är fyllda av renoveringsgojs som tillsammans med en massa annat skräpmaterial väntar på sin tur till tippen, det blir många vändor.

Efter månader av renoveringar och kaos känns det som om vi äntligen är redo för besök. Vi är stolta över det som vi åstadkommit. Vi har lyckats att skapa ett hem som känns som vi. Visst, det är en hel del kvar. Men vi måste ju ha något att göra i framtiden också. Självklart har vi haft besök de månader som vi bott här... men nu behöver man inte skämmas längre. Jo, man skäms lätt när kaoset är urartat och byggdammet ligger som ett täcke över ens bohag. Eftersom vi flyttade in här när min pappa fortfarande bodde kvar i huset och att det sedan tog ett tag innan vi blev själva har det känts lite annorlunda. Vårt nya hem var liksom redan gammalt!

Nu, när köket är i ordning och huset har blivit omvandlat till att matcha familjen Karlsson känns det som vårt. Å det verkar som om även våra nära och kära känner så. Det känns lite som om vi är nyinflyttade och nära och kära kommer hit för att se vårt nya place. Och lite så är det faktiskt, det är inte förrän nu som vi har varit redo för "öppet hus".

Välkomna!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det gläder mig att ni börjar få ordning på tillvaron och att både ni och blomman mår bra!Kram Lisbeth

Miss Cutiepie sa...

Det ska bli kul att se bilder :)

kristin sa...

när ska vi komma? ;-)
Låter härligt iaf :)
kramar

Åsa/asamia sa...

Vad skönt att det känns som ert nu. Skulle gärna vilja se bilder, jag som aldrig kommer få se det IRL.
Kram ♥

Maria sa...

Kristin: Ni är välkomna när som helst :)

Petra/Paradise sa...

Förstår eran glädje!!
Ser fram emot eventuella foton sen :D

KRAAAAM

Annika sa...

vi tar också åt oss av invitationen! och då tar vi med en inflyttningspresent...