torsdag 26 maj 2011

galen i mönster & färg


Tack gulliga ni för fina kommentarer om magen i vecka 40. Det är så kul att många av er gillar mina klänningar. De flesta mönstrade och färgglada klänningar har jag köpt på Indiska, inklusive den på bilden ovan Jag har inte behövt köpa så mycket mammakläder faktiskt. Jag köpte däremot mammaleggings som har blivit väl använda tillsammans med de tunikor och klänningar som jag hade sen innan. Men jag rekommenderar Indiska. Mycket glädje och färg i den butiken!

3 kommentarer:

kela sa...

förstår att du fått många fina kommentarer om alla klänningarna :-D De är helt underbara :-) Och magen med för den delen :-)

Annika sa...

Ja, du har verkligen alltid så färgglada och coola kläder gumman!! Visst är det värsta bra tidspunkten att vara gravid på så sätt att det finns massor av snygga kläder som inte är just gravidkläder men som funkar bra ändå. Jag har inte ens våga gå in på en gravidavdelning!! Tycker det verkar helknäppt att ha grejer som går upp över magen sådär men man ändrar kanske åsikt om det när man kommer lite längre... Än så länge funkar det alldeles utmärkt med lågt skurna byxor med lite "töj" i och vill man inte visa magen är löst sittande överdelar guld värt! Trist att vi inte har just Indiska på Jessheim... Får passa på i Oslo eller på Strömmen nån dag...

Petra/Paradise sa...

Du är så galet vacker Maria!

Många kramar Petra