fredag 20 maj 2011

Snart mamma


Tänk att något äntligen är på väg att ske. Någonting som man önskat och längtat efter. Det är verkligen en häftig känsla. Förlossningen känns skrämmande. Det är ju någonting som jag aldrig upplevt tidigare. Men tänk känslan när man ligger där med vår bebis på bröstet. Jag längtar efter den känslan. Ofattbart mycket! 

9 kommentarer:

stina ~maräng~ sa...

<3
Kram! Stina

Tipsy Tessie sa...

vet precis hur det känns de sista lååååånga dagarna, men håll ut du är snart där :) tänker på dig <3 kram

Mya sa...

<3 Ja, nu börjar jag bli otålig! :) kram på er!

AnnikaS sa...

Jag håller tummarna för att förlossningen går bra och att du ganska snart får njuta av nykomlingen.
kram Annika

Annika sa...

Då kommentartrakasserar jag dig tillbaks! Haha! Alltså- har du photoshoppat dig eller är du så där smal och normal i ansiktet i v40??!! Haha! Låter betryggande att du inte gått upp 30 kilo de senaste veckorna... Just nu är jag helt övertygad om att om det kommit 7kg hittills så LÄR det komma 7kg till MINST under återstående tiden. Är så himla rädd för det! Är så himla rädd för allt! Blir inte mindre rädd för min förlossning- bara MER! Önskar typ att jag ska få värsta foglossningen så att bebisen får en chans att komma ut men ingenting har hänt på just den fronten här... Ja, vi tar nog en tur till Trollhättan om inte så länge- förutsatt att vi får förvara våra 5 flyttkartonger hos Fiddes mormor å morfar då. Ha en fin helg ni med!!!

Mya sa...

Haha! Allt handlar om rätta vinkeln Annika! ;)

Petra/Paradise sa...

<3

Det största som hänt dig kommer snart att inträffa!!
Visst är det skrämmande och fashinerande på en å samma gång :D
Men det är ju det som är så himla häftigt!!! :D

Kraaaaaam

Anna/Augusti_73 sa...

Du är så fin!

kela sa...

Tack så mycket för grattiset och den fina kommentaren, från både mig och Signe :-)Snart, snart, snart så får du se hur eran lilla ser ut också. Jag tyckte att det var så självklart att hon såg ut som hon gjorde, fast jag inte kunnat föreställa mig det innan :-) Och förlossningen kommer gå så bra så, visst är det läskigt, innan, men så otroligt häftigt :-)