måndag 16 maj 2011

vecka 39


Ytterligare en bild från vecka 39, denna gång i från sidan. Bilden är från i lördags. Lördagen var en himla härlig dag ska ni veta. Vi började dagen med loppisbesök och fortsatte dagen med att besöka goa släktingar. Vi gjorde absolut ingenting med hemmet och släppte alltså renovering och bebisförberedelser för en dag. Det var precis vad vi behövde! Under dagen passade Daniel på att fota en massa eftersom vi vill dokumentera lilla pärlan som ligger i magen. Dessutom hade vi lyxen att bli fotograferade tillsammans igen, denna gång av söta Viktoria.

En sak som är galet är ju att jag nu kan säga: "Jag ska föda nästa vecka". Inte för att jag vet när det kommer att ske... men folk frågar ju hela tiden om när det är dags. Det beräknade datumet har varit det vanligaste svaret tills nu. Nu gillar jag att säga att vi ska föda nästa vecka. Vet ni hur galet det är??? Bebisen ska verkligen komma. Vi ska bli 3. Som vi längtar!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Fina magen:) Vi längtar också efter att få träffa lille/a trollet. Är såååå glada för er skull!! Kram från oss allihop:)

Maria sa...

Åh, vad härligt att det är så kort tid kvar! Själv har jag 22 veckor tills det är dags för oss. :-) Kram

Karin sa...

Underbart! Och du är så underbart fin Mya :D Lycka till med allt! Ha en underbar förlossning och hoppas att du snart får möta ert lilla underverk!

Annika sa...

Men HERREGUD!!! Alltså jag blir så jävla rädd när jag ser såna där magar- buhu! min mage KAN inte bli så stor!!! Vill inte, vill inte, vill inte. Tur att jag ska till barnmorskan imorgon. Måste tala om för henne hur rädd jag är för att min mage ska bli sådär gigantisk... ( för hon har säkert nån bra lösning på DET problemet- haha! )

Linnea sa...

Så spännande! Och så fin bäbismagen är :)

Lottas vrå sa...

Så fin du är...

fialoppan sa...

Superfin är du!!

Sockergrynet sa...

Hej fina du!! Tänk att det är dags, vilket dag som helst! Så spännande!