onsdag 10 augusti 2011

Babylycka = Postlycka


Kolla här vilket finfint kort som vi fått av Lotta. Lotta är en himla trevlig bloggvän som alltid gör mig så glad med fina och omtänksamma kommentarer. Å nu har hon även gjort min brevlåda glad. Finns det någon roligare post än handgjorda kort? Det slår i alla fall mina fönsterkuvert med hästlängder.

Å angående Riesen-kolorna som jag skyltar med på bild, så är det en craving som vägrar ge med sig...

6 kommentarer:

Lottas vrå sa...

Det är precis deta som jag gillar med att göra egna kort - de är oftast en glädje för mottagaren och hur ofta får man riktiga kort nu för tiden?
När det gäller cravings, så har jag precis tryckt (!!) i mig en påse smågodis. Mår lite illa (sockerchock), men funderar lite på glass som är min stora last här i livet...

Sköt om er och mys...
Kramar

kela sa...

fint kort! Det är så skoj att få och skicka egna gjorda kort! Inte allt för ofta det händer dock, tyvärr. Jag har kvar cravings ännu, och signe är 15 månader nu...fast det kanske heter nått annat då ;-) Trötthetsätande?

Mya sa...

Kela: Haha! Så det sitter i så länge? Då är det bäst att jag sätter mig själv på avvänjning kanske? :)

Sanna F sa...

Kul med små överraskningar!!!
KRAM

Anette sa...

Ja visst är det roligt att få handgjorda kort i brevlådan. Jättekul att få när man fyller, eller vid jul o så där, men de ABSOLUT roligaste (no doubt about it) är de spontana korten. De där som kommer "bara för att" :)

Och Riesenkolorna är ett craving även här. Bara en till. Och en till. Öh, EN till. Och... Kanske en till... :)


Kram
Anette

Annika sa...

Alltså har aldrig ens sett Riesen i Norge!!! Har de inte det här eller?! Håller med att det är sjukt gott! Jag för min del har ju upptäckt Marabous kollektion av mörka choklader som är så goda att blir galen av bara tanken på att jag inte kan få tag på dem här!!! ( nån norsk variant finns förstås men till ett hutlöst pris...). Förresten har jag kommit på ett bra sätt att kunna sitta i soffan och äta med sin gravidmage- dvs utan att böja sig fram hela tiden ( om du minns hur mina armar liksom var "för korta" när vi var hemma hos er- haha!). Man bullar helt enkelt upp med massa kuddar bakom ryggen så att man sitter helt intill bordet! Vi har ju dessutom en fotpall bredvid bordet så att man slipper få blodpropp oxå! Börjar ärligt talat tycka att det är dags för bebisen att komma ut nu... ja, jag vet att det är sju veckor kvar och allt men jag är färdig med den här graviditeten nu... är så less på att vara tjock! Kanske är det det som är meningen.. att man ska bli så trött på att vara gravid att man mer än gärna står ut med en förlossning bara man blir befriad?!