fredag 19 augusti 2011

Fint besök


Ljuvliga blommor som förgyller vår (än så länge) gråa, trista innergård. Å det är värsta lyxen att man på köpet får så fina fjärilar på besök. Det vimlar av dem. Fjärilar alltså, blommor är en bristvara trots tappra försök till egensådd. Det kom nämligen en bäbis till huset som mamman gladeligen la all sin tid på. Därav bristen på vackra blommor, plus att sunkigheten på innergården såklart påverkade lusten till piff. Nästa år, då ska ni få se på grejer!

Oddsen för ett grönskande rum inför nästa sommar ser goda ut. Huset är färdigmålat, snart har vi en nybyggd altan och staket ska smäckas upp. Så himla trist att det regnat så mycket idag bara. Det grusar ju självklart tidsplanen. Känns som om vi kämpar lite mot klockan. Höstklockan, eller nått...

Trevlig helg på er! 


1 kommentar:

Annika sa...

Ska bli så spännande att se det färdiga resultatet med er altan och staketen och alllt- det finns ju verkligen potential! Och ja de där "fjärilsblommorna" är som sagt ett "must" i varje trädgård med självaktning. Fjärilar är nog nåt av det somrigaste som finns!