tisdag 23 augusti 2011

joråsåatte

Idag kom min kära man hem och berättade att han beställt gräsmatta på rulle. Förts blev jag upprörd och tyckte att 1. DYRT och 2. När ska vi hinna med det? Men sen ändrade jag mig ganska snabbt och tänkte "Å så käckt. Så fint att få en riktig gräsmatta innan vintern liksom." Ja, och vi har gott om tid, sa Daniel. Den kommer på torsdag! Öhhh... Fattar ni vad vi har att göra innan trädgårn är startklar för utrullning av "gröna mattan"??? 

Å bilden visar den nakna sanningen...
Alla krukor och utemöbler har fått stå på plattorna under tiden som altanen byggts. Sen ser ni lite annat bröte som blivit efter rivningsarbetet. Nu när gräsmattan ska på behöver allt tas bort samt att en himla massa sten behöver ryckas upp. Å just det. Gräveri och en himla massa JORD ska väl till oxå. Joråsåatte!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Men ni skulle väl få lite hjälp av farfar Kenta imorgon? Annars får ni det lite hett om öronen tror jag.
Kram

Mya sa...

Ja det är himla tur! :) Kenta kan man lita på!
kram

FORMELLE DESIGN sa...

Det är mycket jobb med att göra i ordning tomt, jag vet för vi har nytt hus och vår tomt var bara en grusplan när vi flyttade in, efter fyra år har vi nu gräsmatta (lyxigt jämfört med grus), altan och till och med lite träd och buskar. I sommar gjorde vi våra första rabatter klara. Kul när man ser det växa fram.

Lycka till med allt!!

//Johanna

Petra/Paradise sa...

Men vilket roligt jobb!! Det skulle klia massor i mina fingrar!!! Får jag komma och göra jobbet åt er?!?!! :D
Nä, jag har väl kanske nog med jobb här hemma..*suckar*
Men mina måsten här hemma är inte alls lika roliga... :(

Tror det kommer bli himla fint!! :)

Kram!

Monnah sa...

Hur har det gått? Spännande! Och tänk så glad du kommer att vara att det blev gjort. Själva har vi en tillfällig utetrappa av lecablock. Den har legat på plats i sju år. Den har till och med bott in sig med mossa. Bättre att hetsa lite och få det gjort! :)