måndag 29 augusti 2011

Mycket trevlig post


Så trevligt det är att inte bara får reklam, räkningar och annat tråk på posten. Ovan ser ni lite vad som förgyllt den senaste tiden. Söta bodyn fick Lilo av våra vänner Emelie och Martin. Å inte nog med det. Tidningen på bilden kom i förra veckan som ett första nummer på en prenumeration som jag fått av samma goa människor, i 30-års present. Jag hoppade av glädje vid brevlådan! Bästa tidningen just nu, enligt mig. 

Jag måste få fråga - Vilken tidning brukar du köpa?

Stickersen på bilden under, hade jag den fina turen att vinna i en utlottning på butiken Poppels blogg. Himla söta stickers som ni ser. Jag känner för att göra någon slags bilderbok till Lilo på något sätt. Ja, jag fortsätter att spåna vidare på det, så får vi se vart det slutar.

Hoppas att ni får en fin start på veckan! 

8 kommentarer:

Annika sa...

Haha! Vad gullig du är med dina små projekt! Jag är likadan- svämmar över av ideér som man typ aldrig har tid att sitta med sen! Håll fast i bilderbokidén och genomför! Ääääälskar stickersen! Vad söta de var- vinnarlycka! Och vilka enormt omtänksamma vänner- vet ju att du gillar den tidningen! Så himla kul att få den direkt hem ett tag framöver nu! Jag har haft prenumeration på "Lantliv", "Gård och Torp" och " Vagabond"- det är nog mina favvotidningar... Tyvärr kostar det dubbelt så mycket att få dem till Norge så nu har jag lagt ner : ( orkar inte vänta på att mina föräldrar ska leverera från Svea mer...) Och ja, jag har kollat upp liknande tidningar i Norge men blev inte alls samma.. Svenska "Lantliv" är "one of a kind"- rekommenderas!

Elin sa...

Jag prenumererar på Mama och Familjy Living sedan 5 år tillbaka! :) Helt i min smak också. Du kommer säkert inte kunna sluta prenumerera ;)

finurliga Fröken sa...

Men va härligt med lite rolig post! Jag har lite olika tidningar i olika perioder. mama och family living läser jag ibland. Topp hälsa är min favorit just nu. Men även Amelia, Tove och hemtrevligt läses då och då. Kram

kela sa...

ja, visst är det skoj med lite annat än räkningar och reklam i lådan! Tyvärr så får man ju mer av det än av såna där roliga paket ;-) Jag prenumererar på 101 nya ideer, sen brukar det bli family living eller nån inredningstidning emellanåt, men så lessnar jag efetr några nummre och slutar, för att börja om igen efter nått halvår/år

erika sa...

Va roligt att du gillar klistermärkena, du kommer säkert på nåt bra att göra av dem! Ha det gott!
//poppelerika

Anonym sa...

Lantliv prenumererar jag på. Helt lovely!!!
Kram Tina

Tina sa...

Hej!
Brukade alltid kika in på din förra blogg och hittade nu hit till din nya genom en annan blogg....
STORT grattis till din lilla söta tös!
Tina

Mya sa...

Måste testa Lantliv märker jag!

Tack Tina :)