fredag 5 augusti 2011

Skam den som ger sig

Det är själva charmen med loppis tycker jag. Det är liksom jakten som är halva grejen. Å när man väl hittat sitt guldkorn är det lite tomt och ensligt när man inte har något nytt byte att sukta efter. Tur att det så sällan händer mig eftersom jag typ alltid har något i kikarn. Sen hittar man ju alltid en å annan "bra-å-ha-pryl" emellanåt.

Här får ni en kik på det senaste som tillkommit. Översta bilden visar fynd från en auktion och den undre från den lokala secondhand-butiken.

En växa-säng till Lilo och en liten docksäng som jag ska fixa till. Stolen är av en modell som jag länge letat efter. Plötsligt händer det...

En skrivbordslampa till mitt framtida skrivbord (har inte funnit det perfekta skrivbordet ännu). En precis sån där lampa hade jag när jag var liten. Vi var tvungna att slänga den eftersom min storebror gjort ett hyss. Han hade nämligen limmat fast lampknappen så att den satt som berget. Men nu har jag äntligen fått min gamla lampa tillbaka, för en tjuga. Å brorsan min ska hållas på avstånd!

Som ni ser fortsätter jakten på fina assietter, här är en med vallmomotiv. Jag vet inte vart den kommer ifrån men det kanske det är någon av er som vet. En liten spegel med en ram av formpressad plast och ett par grytlappar fick också följa med hem just den där dagen. 

Det här är lite av det som jag burit hem i sommar. Har ni gjort något bra fynd som ni vill skryta om? 


6 kommentarer:

Sanna F sa...

Härliga fynd!!!

Elin sa...

Hahaha! Skrattar åt Andreas bus!

Exakt en sådan skrivbordslampa hade jag med. Men min brorsa lät den vara ;)

Verkligen jätte fina fynd!!! Lilo kommer få finaste rummet.

Petra/Paradise sa...

Hallå där sötnos!
Vilka finfina fynd du gjort!! :D
Blev ju lite extra kär i växasängen!

En sån där lampa hade jag också när jag var liten :D
ROligt!! Lite nostalgi!! :D

Jodå! jag har allt gjort lite fynd!
Ett visade jag för ett tag sedan inne på bloggen :)
Fler kommer så småning om (bl.a ett jättefint litet bord med smala, höga svarvade ben!) :)

KRAMISAR

Annika sa...

Dina loppisfynd är SÅ läckra!!! Vilket kap den där sängen var!!! Och stolarna är är så himla snygga! Finfina leksaker till Lilos rum oxå- skynda, skynda- mamma å Lilo behöver ett rum nuuuu!

Linnea sa...

Finfina fynd! Gillar särskilt sängarna!
Jag går sällan från en loppis utan en lampa - har blivit några stycken denna sommaren också... Och så fyndade jag en skrivmaskin häromdagen :)

Monica sa...

Inga fynd själv, men de förbigående som plockade till sig våra överblivna böcker verkade bli väldigt glada. :)