söndag 4 september 2011

Helgen som var


1 Jeansen på igen, om än väldigt tajta i midjan. 2 Vi var på Torp, där hämtade jag ut nya Pandurokatalogen. 3 Matkoma. 4 Vår granne, katten. 5 Lilos leende får hjärtan att smälta - speciellt mitt! 6 Vår bil - en SAAB såklart! 7 Kunde vart min gamla turnébuss - flicknamn Lindberg. 8 Morgongos i sängen. 9 Man är alltid uppkopplad med en iPhone. Skulle inte klara av att vara utan. 10 När sömnen är djup, ja då ryker nappen. Här på roadtrip. 11 Vi har det bra, vi här bak i bilen. Blöjbyte i bagaget, på samma roadtrip. 12 Mina loppisträskor. 13 Ett av helgens alla loppisfynd - glasunderlägg.  14 Trädgårdsarbete. Det har blivit försummat på grund av ascool unge som flyttat in i familjen. Lilo! 15 Lilo fyllde tre månader i helgen. Grattis! 16 Lördagsmys! 17 Snutten har nu börjat bli en vana. 18 Grannen - Kosmo, hjälper till i trädgården. 19 Vi lägger om plattorna. 20 Lilo greppar tag i saker och vill stoppa in i munnen. Här vill hon smaka på en spytrasa... Mmmm. 21 My handyman Dan fixar stenen! Förresten så fixar han typ ALLT!  22 Kantarellmackor till lunch. 23 Vätskepaus i hettan. Anläggningsarbete - Vi rensar! 24 Fredagstacos på en söndag?!? 25 Påfyllning i Lillans garderob - gåvor och egenhandlat, nu i storlek 68 som snart är i bruk.

Himla kul det där med Instagram som man kan installera på iPhonen. Så här snygga foton får man till då. Här har jag gjort ett collage med foton från helgen som var. Något som jag tänkte fortsätta med. Verkligen ett kul sätt att dokumentera. Testa å gör som jag. Rekommenderar!

(Det går att klicka på bilden för förstoring, och sen klicka en gång till för ännu större. Jorå. Rena lyxen!) 

7 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Mysiga foton från helgen!! <3

kela sa...

Aha...det är genom iPhonen man får till de där instagramet, har sett såna bilder förut och tycker de är supefina, men inte fattat vad det är riktigt (jag är så inne och teknisk och allt ting jag ;-)) Håller med om att det är ett skoj sätt att dokumentera, och mobilen har man ju alltid med! Fast jag har en gammal skrutt mobil jag, så jag får hålla mig till digitalkamerna. Fast den är ju rosa och fin iallafall, mobilen, alltid nått ;-)

Elin sa...

Mysiga foton! Får skaffa instagram alltså :)

P.S. Jag har säkert sagt att du ska passa på att njuta ;) Men det är nog för att snart får man inte gosa och pussa hur man vill på dem. Och snart är benen inte små tjocka korvar.... Jag vet att ni njuter i fulla drag! Men jag själv kunde glömma det i alla rutiner och matningar. Men jag njöt av allt! OCH det gör jag så klart fortfarande. Stegen som får en förälder att nästan tåras liksom bara fortsätter... När dom lär sig gå, kissa på pottan, cykla, när dom planerar ett kalas, när dom tackar för maten, när dom skrattar och när dom är arga på mig.... ja varje dag med sina barn är en stor njutning. Förlåt om jag uppmanat er att njuta! :) kram kusin-vitamin

Elin sa...

...psst, och snart får man inte bestämma vilka kläder dom ska ha ;) haha! Men som sagt; det har också sin glädje!

Myran sa...

instagram är himla smidigt! Härliga foton!

Emma sa...

Vad häftigt! Osis att inte jag har någon iphone...

Annika sa...

Härligt kollage och härlig helg!! man känner att man hade velat vara med!! haha! Snyggt jobb med bilderna! Jag vet alltså inte vad instagram är.. får kolla upp det...