tisdag 11 oktober 2011

Vi tog en promenad


Pappan bara bygger å bygger och jag får ibland hjälpa till som "hållepöjk". Vet inte om ni vet vad det är, men jag kan lova er att det inte är särskilt spännande. Jag hjälper till att hålla en bräda eller två, från och till. Så har dagen sett ut på byggfronten. Resten av tiden har jag fått ta hand om Lilo som blivit förkyld. Efter alldeles för många timmar inne, stoppade jag min dotter i vagnen och fattade kameran och gick ut en sväng. Vi skulle spana å se hur det tedde sig med hösten. Lilo somnade som vanligt med snutten över ansiktet och jag gick och fantiserade om ifall jag skulle låna några ungar för att försöka få till några höstfoton. Tänkte att man kanske skulle leka fotograf för en dag. 

Nu är klockan alldeles för mycket och jag ska smyga upp till övervåningen och försöka få lite sömn. Det är allt väldigt jobbigt när ens barn är sjukt. Man kan liksom känna hur det skär i hjärtat. 

Nattis på er, och vi syns väl imorgon skulle jag kunna tro.


4 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Härliga bilder!! Hoppas lillgrynet kryar på sig snart!! <3

kela sa...

kars Lilo som är sjuk! Och det är så jobbigt att se dem dåliga, tror aldrig man vänjer sig :-(
Superfina höstbilder, och hade jag bott närmare dig hade du kunnat fått låna mitt barn alla gånger för att fota lite för du tar så fina bilder ;-)

kristin sa...

Jag försökte också leka fotograf igår.. dock är jag ingen duktig fotograf och ännu värre när objektet (vincent) rör sig ;)
du kan få fota oss nån gång :) skulle vara kul :)
KRAM!!

Mya sa...

Kristin: Jag fotar gärna er någon gång. Helgen som kommer har ni väl uppbokad om jag inte minns fel. ;)
kram