lördag 12 november 2011

Häftigt men lite galet


Lilo läser boken som snälla Karin skickat i present.


Över hundra besökare på en endaste dag här på bloggen. Det är ju hur häftigt som helst! Är det verkligen 100 personer som klickat sig in till min sida? Lite galet på något vis. När jag pratade om det här med min man så frågade han mig om vad det var för läsare som jag hade på bloggen. En del vet jag ju om, men jag kan ju omöjligt veta vilka ni alla är. Så nu är frågan: Vilka är ni egentligen som läser om oss?


Nu ber jag er att lämna en rad. Hoppas det inte är att begära för mycket. Men jag vill så gärna få en aning om vilka som läser min blogg. Kom igen, lämna en kommentar och stilla min nyfikenhet. Snälla!


Om du inte har en aning om vad du ska skriva så kan du väl berätta lite om dig själv. Känner du mig eller har vi något gemensamt? Har du följt mig länge eller har du nyss hittat hit? Vad gillar du med min blogg, något som du vill se mer av? Eller så kan du helt enkelt ställa mig en fråga, det funkar alldeles utmärkt.

Suprise me!



46 kommentarer:

Anna Maria Niia sa...

Grattis till alla läsare!

Ja jag är ju här och springer. Men det vet du ju, mig blir du inte av med så lätt! ;)

Gillar ditt sätt att skriva om eran vardag och väntar spänt på att få se scrappiga alster då jag avgudar din pysselstil!

Massor med kramar

Mya sa...

Åååå så glad du gör mig!

Ibland tänker jag att ingen gillar det jag skriver, pga att det ibland är så få kommentarer, alltså respons på det jag skriver.

Å du. Jag känner pysselsuget. Jag är snart där. Jag LOVAR!

kramar till dig. Nu kan jag somna med ett leende på läpparna. ♥

Anonym sa...

Annelie. Pá Nya Zeeland. Med hemlängtan, speciellt efter de underbara färgerna pá saker och ting man hittar i Din blogg - men inte här!

Väntar ocksá med spänning pá nya kreativa alster, dá jag älskar Din scrapstil.

Kram!

Kristin Nilsson sa...

Jag läser men det vet du ju redan :) jag har gillar verkligen din lite mer personliga bloggning!
Kram

Klinte ;) sa...

Jag läser :)

Jonna sa...

Jag är här och läser! Jag gillar dina fina bilder och färger, din blogg gör mig glad!

Mya sa...

Så kul att få logga in på morgonen och få läsa så fina hälsningar. 5 glada hälsningar. Tack för det!

Jag hoppas att ni är fler som vill lämna en rad.

Paula sa...

Jag är allt här och läser men är inte så flitig som jag hade velat med kommentarer =(

Kram!!!

Lotten sa...

Jag hittade hit via Instagram ;-)

Mya sa...

Paula: Det gör inget. Vet av erfarenhet ;) att det är svårt att få tiden att räcka till. Men jag är tacksam för att du ville lämna en rad nu när jag bad om det. Trevlig lördag till dig!

Moa sa...

Mamsen kikar in då o då.. men det vet du.. <3 Ge Lilo en morgonpuss från mig.. kram.

webmosterhelene sa...

Jag och Charlie kikar in såklart :-) Kram

Magdalena sa...

Följde dina förra bloggar om pyssel, då jag själv är en pysselnörd ;)

Sen gifte jag mig förra året också, så då var det lite kul att följa det på din blogg och nu är jag gravid i v. 35 och då är det roligt att få följa din vardag för att se lite vad som väntar.

Anonym sa...

Jag smyger omkring här ofta, sämre på att lämna avtryck dock :)
Hamnade här när det var mycket pyssel, stannade kvar för att jag gillar dina härliga fotografier och fina sätt att dokumentera er vardag. Bloggen är så fin, lätt och kul att läsa.

monica sa...

Även jag är ju en trogen besökare som tyvärr alltför sällan lämnar några spår!

kram ♥

Lilla07an sa...

Jag springer förbi ibland också :) Gillar dina vackra bilder och så är man ju så nyfiken både loppisfynd och lilla söta fröken Lilo. En inspirationskälla är du, sannerligen.
/Maria

Linnea sa...

Jag tittar in här ofta men det visste du nog redan eftersom jag försöker lämna spår efter mig lite då och då :) Blir så glad av din blogg - alla färger, loppisfynd och fina foton du bjuder på! Och även jag hoppas på att snart få se något scrappat här ;)

Emma sa...

Jag läser din blogg...såklart!!

Anna sa...

Är här titt som tätt söta du!

Höstkramen Anna

karin b sa...

Jag är också här och läser. Men det kanske inte heller är någon större överraskning :)
Kul att hon verkar gilla boken

AnnaB sa...

Mig känner du ju! *kram kram*

Elin sa...

Grattis till 100 läsare! Jag är här för att din blogg är så glad med fina foton på fina familjen. Färgglatt! Sedan vill jag ju så klart veta vad du/ni har för mig. /Kusin

Elin sa...

...har för DIG! blev fel :)

maybe*mej sa...

hej hej.. jag är en av dem. =) blev det loppis idag... kram.

maybe*mej sa...

Kul med så många besökare för den delen. =)

Mya sa...

Magdalena: Så himla kul att du lämnade en kommentar. Kul att vi liksom har följts åt. :)

Mya sa...

Maybe mej: Ingen loppis idag, vi åkte och shoppade istället. Men jag fick ju en loppisdos igår så jag ska väl inte klaga ;)
Kram

Mahlin78 sa...

Gillar din ton i språket och allt färgglatt du delar med dig av! Åh självklart alla fina foton du tar! Inspiration :-)

Mya sa...

TAck alla söta!
Ni har gjort min helg med söta kommentarer. Tacksam!
Kram

Mya sa...

Mahlin: Stort tack. Så glad jag blir!

Karolina/karehed sa...

Jag är också inne och läser här titt som tätt. Gillar din färgglada blogg och hoppas snart få se lite scrappade alster. Gillar din stil! :-)

Anonym sa...

De är inte ett dugg konstigt att du har så mycket läsare med tanke på vilken underbar blogg du har. Jag har följt dig länge och älskar den verkligen. Lämnar en kommentar lite då och då så jag tror att du vet att jag är här ibland och tittar in. Kram

kela sa...

Jag kikar nog in här varje dag tror jag. Älskar din blogg, massa fina saker, underbara foton och så poitiv :-) har följt dig sen nån gång i våras när Lilo fortfarande låg i magen :-)

Nallebr.. sa...

och jag kikar in:)

Ellison sa...

Vad skoj med så många läsare! Jag blir glad när jag får fler än 5 en dag :) Men så har jag inte en så intressant blogg faktiskt. Händer ju inget i mitt liv som jag kan dokumentera och berätta om.. Men i allafall så är jag ju inne och läser din blogg med jämna mellanrum. Den gör mig glad och det är kul att få följa ert liv med Lilo :) Kram

Pylle sa...

Lite sent så skriver jag att jag är en person som är här och läser. Jag gillar att läsa om ert liv om Lilo, alla härliga seconhandfynd som du hittar. Ja jag gillar allt med din blogg plus alla härliga färger. Färger som gör mig glad och därför dras jag till din blogg.

// Elin

Linda sa...

Hej!
Det är bara lilla jag ;-) Jag ska erkänna att jag inte är inne så ofta *skäms* men jag ska försöka bli lite bättre!
Pussi pussi från fru Nissinen

Monica sa...

Och jag är här inne så klart! Fast det vet du också. Kram!

Camilla sa...

Hej hej.
Jag är oxå här och läser din blogg ganska ofta. Jag började följa den för dina otrolia scrapalster och nu kollar jag in och inspireras av dina bilder och loppisfynd mm. Ser fram emot mer skapande, jag håller på med ett album om min lilla kille och inspireras gärna av dig ;)

Mya sa...

Tack! Tack! TACK!!!
Hinner inte svara till er alla just nu eftersom jag redan är uppe på övertid. Men ni ska veta att ni får mig att le. Tack för det! Massa kramar till er!

Ellinor sa...

Jag läser ofta hos dig, jag gillar det du skapar och tycker att det är roligt att följa ditt/ert liv.

Angela sa...

Ja det är ju ingen nyhet att jag läser din blogg, har gjort länge nu. Jag gillar din blogg precis som den är, blandning av fina foton, loppisfynd, idéer osv, skulle man få önska så vore det väl lite mer pysslat, men det kommer nog framöver när tiden räcker till... :)

Immah sa...

Hej! Ja jag är också här och läser en del. Följde din förra blogg och blev glad när jag hittade hit till din nya. Är en pysseltok så det är din kreativitet som jag fastnade för och den inspirerar massor. Tycker det är väldans intressant att läsa om mamma-barn-vardagen (då jag inte befinner mig i den själv) och du skriver så bra och du fotar så bra (underdrift). Keep up the good work! =)

Emma

Mya sa...

Ni skulle bara veta hur glad jag blir för alla hälsningar. Än har jag inte hunnit iväg till er å hälsat på än. Det har varit lite hektiskt här ett tag. Kramar till er! ♥

eldh.blogg.se sa...

Oj! 100st är MÅNGA(!), förstår att du blir nyfiken! Jag är en gammal scrappare som just nu är i samma läge som dig, föräldraledig med en liten tjej, 5mån och en treåring, så just nu avtappas det sällan och leks desto mer. Däremellan blir det lite bloggläsande, bl a din! Gillar dina färgglada inlägg!

mrsb sa...

Är inne här ibland o gillar verkligen din blogg. Kul m tips på paketkalender o allt annat pyssel!
/Maria B