torsdag 1 december 2011

Lucka 1

Tänk att det redan är den förste december. För mig har tiden aldrig gått så fort som den gör nu. Tur för december att hon är något alldeles extra. Tänk vad mycket vi har att se fram emot under månaden. Idag öppnar vi första luckan. 

Här ser ni Lilos adventskalender. Som ni ser har jag utgått från den bilden jag länkade till häromdan. Det är så underbart att finna så mycket inspiration på internet och att man liksom kan plocka godbitarna likt russinen ur kakan.


Här ser ni en närbild på själva etiketterna. Jag stansade cirklar och rotade fram massa överblivna siffror från alla alfabetsstickers som jag har på lager. Sedan stansade jag ett litet hål högst upp. Vet inte om det syns på bilden men jag gjorde ett klipp från ytterkanten in till lilla hålet. På detta sätt kunde jag trä på dem på snörena eftersom de redan var uppsatta. Tanken är att jag ska kunna återanvända etiketterna i framtiden. Det var inte speciellt svårt att göra kalendern och jag hade typ allting hemma, förutom glittret och presentpappret.


Hur går det för er andra ute i stugorna? Någon kalender som blev gjord?


9 kommentarer:

Kristin Nilsson sa...

Härligt! Blev damen glad över första paketet? Vad fick hon :) vi glömde öppna kalendern idag, blev så trötta här på kvällen... ;-)

Mya sa...

Idag var det ett datumljus i paketet. Ett lite svårt paket att öppna hoppas det går bättre imorgon när det är ett mjukt paket :)

Det är lätt att glömma. men ibland orkar man bara inte. Vi har inte ens hunnit fixa ihop själva adventsljusstaken med det fyra ljusen. Aja om hundra år spelar det ingen roll. Vi tänder väl två denna helgen istället... men först ett så att det blir rätt nivå på ljusen ;)

kram

Linda Griffin sa...

Vilken läcker kalender!! Den tar jag med mig som inspiration till nästa år :)

Lotten sa...

Jättefin kalender! Jag gillar verkligen Bambin där i mitten....jag skall se om jag kan hitta en egen Bambi;-)
Nä, här blir det Lego Star Wars kalender för killarna. De får dela på en sådan så de öppnar "sin" lucka varannan dag.

Linda sa...

Den är jättefin! Och du är ju bara bäst. :)

Kramar

bitte71 sa...

Jösses vilken fin kalender!!! Själv har jag inte gjort så snygga paket till barnens kalender - det blir genast lite mer jobb när man har 3 x 24 = 72 paket att slå in. Jag har använt vanliga klädnypor som jag målade röda och numrerade - enklast tänkbara! Jag har en bild i min blogg om du är nyfiken på hur den blev.
Kram!

Sanna F sa...

Vilken bra idé på kalender! Så fin !!!!
KRAM KRAM

Sockergrynet sa...

Vilken härlig kalender!!

Helen sa...

Har härmat dig och gjort tre likadana till barnen! Är ganska stolt efter att slagit in 72 paket. :-)