lördag 17 december 2011

Lucka 17

Förstår ni vad som hänt? Jag har scrappat! Jag hade skitkul under de första timmarna men efter 10 kort blev jag rätt trött. Eftersom det var en hel del kort som skulle göras fick jag lägga om min strategi eftersom tiden var knapp. För att jag inte skulle storkna började jag serietillverka en del av exemplaren. Å tack gode gud för det... Annars hade jag väl suttit där fortfarande! 

Här kommer ett litet urval av de julkort som vi skickat i år.


Egentligen var det ju tänkt att jag skulle dyka upp här på bloggen varje dag med en ny lucka under december månad. Men så blev det inte och det är ju sånt som händer. Ibland har man lite torka i bloggandet men det betyder ju inte att det verkliga livet stannar upp, som tur är. Jag har fortfarande dåligt samvete för att jag inte svarat på alla kommentarer som ni lämnat till inlägget då jag bad er säga -Hej!. Men det kommer. Ibland tar vissa saker bara lite längre tid. Här hemma är det full rulle och jag ska göra mitt bästa för att poppa in här på bloggen. Stor kram till er alla läsare som förgyller.

Önskar er en fin fjärde Advent!

6 kommentarer:

Kristin Nilsson sa...

vilka fina julkort :)
Kanske kunde få till en träff i mellandagarna?
Kram

Nenne sa...

Wiiihoooo!!! Du har inte bara scrappat - du har gjort det riktigt snyggt dessutom! Heja dig! Du har det visst kvar i systemet! gillar det första gröna med ängeln mest, grymt coolt med färgen i bakgrunden!

Stor kram!

Sanna F sa...

Super fina julkort!!!

Angela sa...

Jättefina kort, väldigt "Mya-iga" :), snyggt! Och kul att se lite scrappat från dig igen.

Åsa Danielson sa...

Finfina! Jag gjorde också mina egna i år men myyycket simplare! :) Jag snodde en bild på internetm klafsade dit våra namn i Photoshop och skjuts - iväg!
Jag vet inte varför men scrappandet kommer i skymundan, jag har liksom fått nya intressen ;)

GOD JUL till er också!

Aase sa...

Helt underbara kort! Alldeles perfekt lagom med papper, färg och annat :)

Ha det bäst!!!

Kram Aase