fredag 13 januari 2012

Redo för nya året


Nu hänger den där, min eller jag menar familjens kalender, och är redo att fyllas på. Älskar den! Jag köpte den till familjen i julklapp. Men de tror att den är från tomten så skvallra inte är ni snälla...

Hoppas ni har en härlig fredagskväll. Jag sitter i soffan och försöker lära mig min Mac som jag fick förra julafton. Jo, jag skäms... Alltså vi har ju använt den och så... men när det har kommit till foton och bildredigering och bloggning så har jag hållt mig till min sletna lilla pc. Men nu har jag gett mig fasen på att lära mig macen. Önska mig lycka till för jag fattar inte alls hur bildsorteringen funkar på den här "nya" datorn. Känns verkligen som om jag är pc-skadad. På en pc vet man ju liksom precis hur det funkar. Där kan man ju, nästan, allt med förbundna ögon. 

Go kväll på er!

2 kommentarer:

Guldkant sa...

God fortsättning!

Då kan vi hjälpa varandra. Jag köpte en ny mac book pro i november och har inte blivit kompis med den ännu. Har mest använt den till word och jobb-grejer men nu har jag också bestämt mig för att jag SKA lära mig men gud vad det kan vara frustrerande ibland.

Mya sa...

Samma dator som jag har då :)
Det här med bildsorteringen gör mig galen. Hoppas jag snart blir klokare.