tisdag 24 april 2012

Vi laddar för sol och värme

I desperat väntan på att solen och värmen ska anlända har jag blivit smått beroende av att köpa vår och sommarkläder till bönan. Och tror jag det, för vår och sommarkläder är ju sååå mycket roligare. Just nu finns det så himla mycket fint i butikerna inför den nya säsongen. Så mycket fint så att man nästan kan svimma på kuppen. Sen får jag nästan svimmningsattack när jag står där med alla fina kläder och ska försöka tänka ut vilken storlek jag ska köpa. För sommaren är ju inte riktigt här ännu och hur ska jag kunna veta vad Lilo ska ha för storlek just den där soliga dagen, när sommaren väl är här. 80 eller 86? 80 eller 86? Som värsta ole dole doff-mardrömmen. Stora problem som ni kanske förstår!

Bodysarna på bilden var jag bara tvuuuuungen till att köpa. Å vet ni?? Jag köpte båda varianterna i två storlekar. Å då menar jag miniministorleken 56, till bebis no2, och 86 till vår stora bebis. Sicken grej. Fatta att ungarna kommer vara de coolaste av kidsen när de sportar dessa i sommar.

Bodys från Lindex


7 kommentarer:

Emelie sa...

Så himla fina! Och jag håller med dig, man typ svimmar när man ser alla fina barnkläder i butikerna nu. Vill ha. Väljer också mellan 80 och 86 till vår kotte, svårt. Men ändå ett kärt problem :)

Åsa Danielson sa...

Javisst man blir ju helt knäpp på allt fint!!! :)
Det är så roligt, matcha med skor och färger
osv! Och så det där med storleken, jag köper
alltid för stort och sen blir jag sur för att jag inte
kan använda det direkt! Ha ha :D

Riktigt söta bodies, var kommer de ifrån?

Ha en fin dag!

Ellison sa...

Ah så fina! Jag vill också!! ;) En dag kanske... Kram

Mya sa...

Åsa: Bodysarna är köpta på Lindex!

Mya sa...

Ellison: En vacker dag så blir det så! Kram

Anonym sa...

Tant mallan gillar vad hon ser ;)

Mya sa...

Det kan jag tänka mig att Tant Mallan gör ;)
kram