lördag 5 maj 2012

Fynd till Lilo


Det här är bilder som är rätt så gamla, för tro mig... det finns mer färska fynd än så här. Men eftersom jag ligger så mycket efter i bloggandet och dokumenterandet så bjuder jag på en gammal bild. Allt för den kronologiska ordningen vet ni väl. Ni kanske minns historien om mitt första blocketköp? Då köpte jag en bondgård och ett garage från Fisher Price från långt bort i tiden som jag blev mycket nöjd över. Det som var trist var att det bara följde med en endaste bil till det där garaget. Visst det finns mängder av olika typer av bilar som jag kunde köpt istället men jag var fast besluten till att finna några i samma stil. Ni vet.. ALLT för rätta känslan och stilen. Och tror ni inte att den första loppisen jag travar in på efter det där blocketköpet har just precis de där gamla Fisher Price-prylarna som jag suktat efter. Maj gadd säger jag bara... Snacka om att loppisgudarna log åt mig just precis den där dagen. Lyckorus? Javisst!

Som ni ser hittade jag även lite möbler och figurer i samma serie. Traktorn med släp är inte från samma märke alls men fick följa med för att... ja, ni ser ju själva. Coolaste traktorn! Den blir perfekt i sandlådan tror jag. Och träskorna var väl inte ett så himla smart köp EGENTLIGEN, men jag kunde inte motstå dem till det fyndpriset de var satta till. De är i barnstorlek men ser gigantiska ut här på bilden tycker jag. Och gigantiska är de ju inte precis. Fast det förstås... på Lilos fötter så ser de rätt så jättestora ut (om jag ska vara helt ärlig). De får ligga i förrådet och vänta på bättre tider. Ett-par-tre år skulle jag tippa på.

Hoppas ni får en fin helg!

2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Wow! Du har helt klart blivit värsta fyndaren. :)

Roligt när man hittar just sådana fina saker som man är på jakt efter. Ja, och en hel del som man inte visste att man var på jakt efter. ;)

Njut av helgen!

Kram Lotta

Kristin Nilsson sa...

ljuvligt!! älskar bilden på fina familjen :)
KRAM