onsdag 19 januari 2011

Hur svårt kan det egentligen vara att lära sig virka?

Oavsett så känns det som om det skulle gå mycket lättare med den här boken. En riktig glad-bok! Den söta lilla grisen med sötaste trynet kan väl inte vara så himla svår att göra? Jag vill virka en bebisfilt också. Å när jag ändå är igång med önskningar så slänger jag in en önskan om mer tid.... och en till om lite mera ork. Just nu är jag oerhört trött... Trött så att det riktigt värker i kroppen. Om jag lyssnar riktigt noga så hör jag kroppen skrika efter sömn. Hör ni?


10 kommentarer:

Kristin sa...

Jag undrar också hur svårt det kan vara att lära sig att virka. Vi kanske ska gå en kurs ihop? :)

Anonym sa...

man kan verkligen virka underbara saker! jag måste lära mig de där på något sätt! Kram

Cattis sa...

Den där boken har jag!!! =D köpte den av min son när han sålde jultidningar!! Den är sååå inspirerande!

Monica sa...

Idag börjar Po.P:s 70% rea. Kolla in deras webbbutik. Det finns en massa mammakläder till riktigt bra priser. Kram! För övrigt är det lätt och otroligt roligt att virka! Jag är glad att virkningen har fått återupprättelse, även om jag själv inte hakat på tåget den här gången.

Petra/Paradise sa...

Med lite jävlar anamma så går allt!!! (jah, å kanske lite våld å vaselin också..men inte i det här fallet) ;)

Såklart du måste införskaffa denna bok, lite garn och sticknålar!
Du kommer fixa det galant!
Tröttheten försvinner förhoppningsvis så småningom!
Vila nu ut å stressa inte med något.
Pyssla när du orkar gumman!

kramar Petra

Mya sa...

Nu har jag velat lära mig virka i hundra år, nu ska deet verkligen bli av. Jag kan virka en grytlapp, men inte utan lite hjälp. Så jag behöver bli lite mera självgående. :)

Monica: Tack för tipset om rean. Ska ila in dit med en gång! :)Å dessutom ett stort tack till de andra länkarna som du lämnade en annan dag :) Du är så söt!

Petra: jag ska försöka vila. Men framför allt lägga mig i bra tid på kvällarna. Märker att det inte funkar att vara nattsuddare längre. Eller så kanske det är järnbrist?!?! Det har man ju hört talas om.

kramar Mya

Angela sa...

Jag hör! Det är nog bäst att du vilar en stund.

Och du, kan JAG lära mig virka så kan VEM SOM HELST! :) ... fast nu har jag nog glömt bort allt igen, funderar på att börja göra en mormorsruta om dagen ett långt tag för att verkligen lära mig, utan att behöva titta i min beskrivning efter varje uppehåll...

leamon sa...

Det fixar du!!! Jag har också den boken, mkt inspirerande! Önskar att dygnet hade fler timmar...

kram!

webmosterhelene sa...

Den boken har jag oxå, jättefin! Har den tillsammans med en mängd andra inspirerande virkböcker.

Det man behöver för att lära sig virka är "bara" att räkna och hålla koll på varv och maskor, resten är lätt.

Kram Helene

Annika sa...

JAvisst är de härliga alla dessa virkade grejer! Min mamma visade mig lite sist hon var här ( hon höll på med nån sån där söt figur) och det verkade ok- inte JÄTTESVÅRT fast jag minns att jag mest gillade att brodera i skolan- haha! Så JÄVLA tantigt! Fast såna där yllebroderier kan va rätt fina på kuddar och sånt ändå... Lycka till med virkandet och ja, boken ser ju hur läcker och rolig ut som helst!