tisdag 18 januari 2011

något alldeles speciellt


För ett par dagar sedan berättade jag om någonting alldeles speciellt som fick mig/oss att starta vår babyshopping. Den underbart söta bodyn som ni ser här nedan hade jag gått och kikat på ett bra tag, men till slut kunde jag inte hålla mig längre. Jag älskar mönstret! Bodyn är i 2-pack så den med texten "i <3 mum" följde med som bonus.


Och om man nu ska shoppa lite mama-bebis-bonding-prylar så gäller det ju att papan också får sitt. Med papa-varianten följde det med en svar/vitrandig body. Å vad är sötaste bodysarna utan läckra brallor till?


Btw så vill jag påpeka att även killar kan ha bodys i rött och med hjärtan. Det är helt ok! Det är inget som skapar sjukdom eller så... Det ska bli mig ett sant nöje att få en son och klä honom i rosa. Ja, sån är jag!

11 kommentarer:

Anna sa...

Klart killar kan ha rött på sig! Det har han nu rätt ofta och råååsa. Om han får välja så väljer han rött. Fast rååsa med blommor är så där på en tjock en. ;O)

Vinterkramen Anna

ÅsaF sa...

Superfiiiiiint!!! Och du, i Ullared finns ju en cerise body med turkosa hjortar på... Nova strålar i sin! Får fota å messa dig nån dag. Puss

Ellison sa...

Visst kan killar ha rött! När brorsdottern föddes fick vi inte köpa rosa. Visserligen bär hon rosa lite då och då men har mestadels ärvt kläder från sina två äldre bröder.. Dock börjar mamman tröttna på folk som säger han.. bara för att hon är klädd i "killfärger"..

Mya sa...

Åsa: Den där bodyn MÅSTE jag ha! Hur ska jag lösa det här? Jag har ju skitlångt dit!
Ellison och Anna: Jag har fått två kommentarer om att denna body, alltså den med röda hjärtan, inte ska passa till en pojk. Men det är ok, jag tar gärna en diskussion.

Mya sa...

Fast det behöver inte alltid vara en diskussion, vissa behöver bara upplysas! Å det är ju skönt!

Johanna sa...

SÅKLART den passar även till en pojke. Vad kul med lite bebis-shopping! :) Och du, oroa dig inte för kuddar och allt annat knasigt man "måste" kunna. Det som är livsviktigt kommer du få mängder med info om bara du sticker näsan innanför BVC´s väggar. Ni kommer klara föräldraskapet galant! Kramar!

Petra/Paradise sa...

Ursött!! Givetvis klär gossar i hjärtan och rosa! <3 Tokstållar är de som tycker annat. Kramis!

Sockergrynet sa...

Min son hade mycket rött när han var liten för han var så fin i det!! Underbart fina kläder ni handlat!!! Ska bli roligt att se en bebis i dem sedan!! <3

Nenne sa...

Rött är en underbar pojkfärg!! om vi nu ska plocka in färgerna i fack överhuvudtaget, det gör barnen så bra själva när de kommer i skolåldern - blä :p

Supersnygga grön/gul/orange/brun färgskalan passar också bägge könen väldigt bra!

UNDERBARA kläder förresten! :)

sofia sa...

alltså den där bodyn (o byxorna med för den delen) är så fina att jag vill köpa dom bara för att, jag ska inte ens ha barn.

Annika sa...

Ja, herregud vad skönt att höra att inte alla bebisföräldrar MÅSTE klä sina söner i blått och döttrar i rosa och liksom vänta med att köpa grejer till efter födseln eller gå för neutrala färger som grönt liksom... SJÄLVKLART kan killar ha röda hjärtan på sig!