söndag 16 januari 2011

i soffan med varsin dator i knät

Jag surfar runt på bloggar, googlar lite allt möjligt, kikar runt på tradera. Jag letar inte efter någonting särskilt. Jag är egentligen alldeles för trött för att gå och lägga mig. Daniel sitter bredvid mig och surfar runt bland barnvagnar, spjälsängar och bilar. Plötsligt utbrister han: Nä, ska vi åka å köpa någon bebispryl imorgon?

Japp, Nu är vi igång!


Den här söta filten från Polarn & Pyret köpte vi på mellandagsrean. Jag har minsann hört att man behöver ha många många filtar till bebis. Passar mig perfekt!

Vad kul att så många av er hittat hit. Det är himla trevligt med härlig kommunikation här på bloggen. Jag älskar att få tips, få höra andras historier, tankar å sånt härligt. Kul att ni är här! ♥ Mya

10 kommentarer:

Kristin sa...

Filtar KAN man INTE få för många av. Jag är lite av en bebisfilt-fetischist. Fårfilten var assnygg!!

Nenne sa...

Kul att få vara med och dela er glädje! Kanske kan man tänka sig att det blir lite bebisscrap också?! :)

Sockergrynet sa...

Ljuvlig filt!! Nej filtar kan man inte ha för mycket av! :)

Annika sa...

Aha! Fåret som trenddjur har gjort sin entré! KUL! Den är ju ursöt! När min mamma tvingar med mig på bebisshopping ( och det händer VARJE gång vi ses) brukar vi gå på "polarn&pyret". Jag älskar deras enkla ränder, rutor och prickar plus att kvaliteten verkar vara jättefin!

kristin sa...

åh. vad mysigt :)
När blivande pappan köpt/varit med och köpt sin första grej känns det hela mkt verkligare.. tyckte jag..
Robin köpte ju SAABfilten som första pryl. hihi..
Vill med fika snart.. när kan du? :)

Petra/Paradise sa...

Ursöt filt Mia!
Visst är det mysigt att få botanisera bland härliga retroplagg till bäbben!

NJUUUUUT!!! :D

kramisar

MrsPolkaDot sa...

Älskade din "gamla" blogg och är glad att jag hittade hit också! :) Åh vad mysigt med en bebis! Det finns hur mycket fint som helst att köpa till en liten. Njut av er härliga resa tillsammans!

Monica sa...

När vi bodde i USA och Elina var liten älskade jag de underbara, tvåsidiga bomullsfiltarna som gick att köpa på Gymboree och Baby GAP. Nu finns de som tur är överallt här i gamla Sviden också. Man kan absolut inte ha för många. :) (Speciellt inte om man får en kräkbebis.)

Mya sa...

Snälla! Jag säljer inte mina filtar. Ni som är ute efter denna fårfilt kan sluta maila mig nu. Jag får kanske 3 mail i månaden ang denna filt. Det är min dotters bb-filt. Jag VÄGRAR att sälja den. Spelar ingen roll hur mycket ni betalar.
Mvh Maria

Kristin sa...

Humor att folk håller på så där. Skaffa egna filtar för Guds skull. Hur svårt kan det vara?