måndag 31 januari 2011

UgglePARTY

Länkar till papperspyssel: Ugglemobil & Ugglefilur

Jag tycker att ugglan är en skön filur och vi har ett par olika varianter här hemma, bla två värmeljushållare och en klocka från Lagerhaus. När jag fann dessa pappersmodeller blev jag lite smått kär. Vem vill inte ha en ugglemobil liksom?

5 kommentarer:

AnnaB sa...

Ja ugglor är skoj. Barnen har lekt jättemycket med varsin gullig pappersuggla (din bild nr2). :)

Emma sa...

Ugglor är fräna djur!
Kul (och drygt) med köksrenovering. Vi renoverade vårat kök när vi flyttade in och det tog mycket längre tid än vi planerat... bla upptäcktes en vattenskada och hela golvet fick brytas upp. Håller tummarna för att det går smidigare för er!! Vi har också Ståt köket och det är vi mycket nöjda med!!
Kram

Anonym sa...

Å vad fin ugglefiluren är! Jag har pappersfigurer på huvudet just nu efter mitt besök på Kimono Fusion utställningen i GBG.

Ni verkar ha det så fint hemma. Hörnan där du visade ditt loppisfynd såg så mysig ut.

Mya sa...

Tack Jennie! Hörnan är himla mysig, jag trivs där. Jag ska ta mer bilder på den när jag är klar där :)

Annika sa...

Å, de är underbara! man vill ju sätta igång och pyssla med en gång! Lycka till med köket nu då! Efter att skorstensfirman var här ser dt ut som att vi har en helt del drygt arbete framför oss... Man är ju så trött på att flytta grejer fram och tillbaka och leva i den där röran men det blir nog bara till att plocka fram kofoten igen för vår del... Tex måste vi ta upp hela väggen på kontoret och mura upp murstocken där- SUCK! Nä fy fan- inte långt ifrån att jag flyttar nu alltså. Det finns gränser för hur mycket skit man orkar med faktiskt. Ska börja kolla på hus med en gång!