måndag 14 mars 2011

Bebins första present från farmor


Tack blivande farmor Bitten för den snygga spjälsängen!

Efter många om och men valde vi till slut den spjälsäng som vi föll för redan från första början. Modellen som vi fastnat för är Cot Two från Brio. Vi gillar den raka designen på gavlarna och de platta ribborna. Jag tror att ungen kommer att sova som en gris. Så klart!

Det är svårt med alla dessa val som ska göras. Är det inte kakel till köket så är det färg på skötbädden. Ja, alltid är det något! Men kul är det! Fast ärligt talat så är det inte lika roligt med köksrenoveringen... jag har tröttnat, stentröttnat!

3 kommentarer:

AnnikaS sa...

Renovering är väldigt sällan roligt när man är mitt uppe i det och det är kaos överallt. Du får tänka på hur du kommer att njuta när det är klart!

Sängen är jättefin.
kram Annika

Annika sa...

Sängen är jättefin! Klassisk, enkel och snyggt vit! Ja, det är ju mycket nog att välja och ta ställning till när det gäller en köksrenovering men ni har ju hela bebisgrejen i tillägg oxå. Hoppas ni njuter massa också och inte drunknar i "to do´s"! Kram på er!

ÅsaF sa...

Sååååå bra säng tror jag! Era ryggar kommer att tacka er med tanke på den nedsänkbara sidan! Vi har ångrat oss flera gånger om för att vi var snåla och tog IKEA's Gulliver istället...