onsdag 2 mars 2011

ni är söta som socker

Tack för alla gulliga kommentarer som ni lämnar och tack för de som ni lämnade till inlägget med de senaste bilderna på kärleksbollen. Eftersom jag inte alltid känner mig så speciellt fin så värmde era kommentarer väldigt mycket. Taskig hy/Acne är en gravidåkomma som jag drabbats av trots lovord om att man som gravid ska få otroligt vacker hud. Med hjälp av salva har jag lyckats tygla utslagen som var mycket värre de första månaderna. För att visa upp mig här på bloggen tackar jag gudarna för photoshop. Det sägs ju att bebisen ska ta all sin mammas skönhet. Förbered er på den sötaste ungen någonsin!

6 kommentarer:

kristin sa...

men du är vacker irl också :) så även bollen :)
Kraam

Emma sa...

Förstår vad du menar. Tycker att alla andra gravida är jättefina!! Själv känner jag mig som en stor otymplig flodhäst (vilket ioförsig kanske inte är så konstigt med min viktuppgång :o).

Måste bara säga också att du passar så fint i den gula koftan!!
Kram

Nenne sa...

Åh, jag förstår precis! Även om alla intygar att gravida kvinnor är det vackraste som finns (men det är nog själva grejen att man bär på liv som är vackert egentligen, det tar fram så mycket känslor) så är det 2-3 sista månderna jobbiga som fasiken, tungt och man känner sig tjock och inga kläder kan man ha, du har ju ändå tur som är gravid nu och inte mitt i sommaren för då är det dessutom varmt!!

och, JA, antagligen kommer det väääärldens vackraste bebis när det hela är över! Vet ni vad det är förresten? *nyfiken*

KRAM!

Kul att se hur erat kök tar form också!

Monica sa...

Titta! Du skulle passa perfekt i vårt sovrum! :)

Olika falla ödets lotter då man är gravid. Jag har gått igenom tre fulla graviditeter och har känt mig allt från fantastiskt vacker till ful som ett troll. Ett leende hjälper i alla fall långt och du är huuur söt som helst!

Kram.

Annika sa...

Ja fy fan för den jävla acnen alltså! Jag har själv stora mörka ärr i hela ansiktete efter en ovanligt finnig period. Suger. Photoshop eller inte, jag tycker du såg glad och frisk ut och dina härliga kläder gör ju att man tänker att mamma kläder visst kan vara ursnygga!

Petra/Paradise sa...

Jag led av värsta acnen när jag var gravid. JÄttejobbigt :(
Ansiktet pryddes konstant av ett gäng finnar under hela graviditeten och mina axlar var proppade :(
Snälla, vad är det för salva du använder? Skulle verkligen behöva veta..ifall man får för sig att vilja försöka bli gravid på nytt...nån gång ;)

men du Mia, åter om det du skrev.
Du ska veta att du ÄR vacker!! Finns det något vackrare än en gravid kvinna?! Absolut inte!!! :)

KRAMIS