måndag 28 februari 2011

Oemotståndligt

När jag tar en promenad hem från högskolan finns det två stycken loppisar längs vägen. Egentligen beror det lite på vilken väg man tar hem, om jag vill ta en längre tur så kan jag allt slänga in några mer stopp på vägen (men då blir det en lååång tur). Idag fann jag ett ljuvligt stycke tyg som jag inte kunde motstå. Det verkar som om det tidigare har använts som en större duk men jag har inte bestämt mig för det slutgiltiga ändamålet hos oss ännu. Kanske blir det tyg till ett lapptäcke eller så kanske det kan sys om till ett litet bebispåslakan. Fast egentligen ser jag en somrig dukning utomhus med duken som en färgglad bas framför mig. Det finns oändliga möjligheter för ett stycke tyg, eller hur!?!

7 kommentarer:

kristin sa...

en somrig picknick på grönt gräs :)
myyys...

Anette sa...

ja det var onekligen ett läckert tyg; är det äpple-blomster mån tro?

läckert hur som helst och du kommer nog hitta något perfekt ändamål för tyget ;)


kram

Mya sa...

Ja, jag tror minsann att det är äppelblomster. Underbara blommor! :)

Linnea sa...

Underbart tyg! Nu blir jag loppissugen :)

Anonym sa...

Hej,

upptäckte just din blogg via din mammas, som jag följer sen ett tag tillbaka. Hon har berättat hur duktig du är på att fynda... :) Jättefint tyg! Det har många användningsområden, precis som du skriver!

Grattis till kärleksbollen, jag går precis och väntar på att min bebis ska vilja titta ut... Har du möjligtvis tips på ställen som har fina barngardiner? Tycker det är svårt att hitta fina som inte är alltför dyra...

Ha det fint!

Linda sa...

Härligt tyg! Så sugen jag blir på loppis nu! :)

Sprayfärg kan du köpa på cheapy, biltema, ad bildelar, gekås osv. Billigast är så klart gekås, men där finns bara några enkla färger. Cheapy är lite billigare än biltema. De bästa jag har köpt är köpta på ad bildelar, såna som man målar bilar med. :) Cerise och gul köpte jag där, men det finns en massa fina färger. Tror att det finns i de flesta biltillbehörsaffärer. Finns som hobbyfärg också tror jag, men den jag provade täckte inte lika bra som den till bilar.

Kram kram

Angela sa...

Ja det var ett himla tjusigt tyg. Glöm inte visa vad du hittar på med det sedan!