lördag 16 april 2011

Pynt att piffa med


Vad kul det är att äntligen kunna piffa i köket. Som jag längtat!

Skålar från Ica, blommig handduk och grytlappar från Åhlens och den underbara pelargonhanduken är en gammal favorit från Village.

3 kommentarer:

kristin sa...

GILLA!!!! kram

Petra/Paradise sa...

Förstår att du lääängtat!!!
Vill se slutfoton sen! Men det brukar dröja lite då det sista "fix och trixen" tar ett tag :)

OJ! 75:- var billigt!
Min plansch kostade trots allt 155:-.
Billigare än de man kan buda på Tradera, men hade den varit ännu dyrare vetikatten om jag hade köpt den...eller åtminstone inte kallat den Ett fynd ;)

Trevlig lördag!!

KRAM Petra

Anonym sa...

Ååå, ja den där pelargon handduken blev genast min favorit också!! Fast turkosprickiga grytlappar är minsann inte fel det heller ; ) mina hänger faktiskt framme just nu också ( nytvättade och fräscha som de är) och är den enda färgklicken i vårt kök- haha! Man får tacka Mya för det! Har varit hemma och ätit och sovit i tre hela dagar nu-inte gjort ett skit rent ut sagt och mår så sjuuuukt mycket bättre nu. Visst är det för att man är trött och sliten som man mår dåligt. Frågan är bara hur man förklarar det för en läkare utan att få höra att man inte är "sjuk för att man är gravid"... (grr..) Tror iofs inte att min läkare skulle säga det faktiskt... Jag har väl också rätt att få känna mig frisk och glad när jag är gravid? För det går ju om man få förutsättningarna att leva på rätt sätt. (dvs jävligt lugnt...) . Kan nog vara svårt för andra att föreställa sig hur jobbigt det är att känna sig sjuk VARJE dag i över tre månader. Man blir trött på skiten kan jag lova! Jag har förresten övertygat Fidde om att det är jätteviktigt att jag får gå på födelseförberedande yoga i Oslo 16ggr innan förlossningen- haha! ( vad gör man inte för sin kvinna liksom...). Om man dessutom är med på födelseförberedande kurs ( det var jättebilligt 600kr!) ingår ett besök på förlossningsavdelningen på det sjukhus där man ska föda-det lät bra tycker jag! Har dessutom beställt böcker som "föda utan rädsla" och " rädd att föda" - haha! så det vore väl fan om man inte blir förberedd sen då! ; ) /annika