onsdag 13 april 2011

Ny kraft


Efter en härlig helg med underbara vänner på besök känns det som om det har skett en ökning i kraftdepån. Arbetet innan helgen är även det en stor anledning till ökningen. Vi stressade runt i huset för att komma i ordning så mycket som möjligt inför vännernas besök. Det var jobbigt då, men nu när vi sitter här i ett rätt okej hem var det helt klart värt det.

Helgen var helt fantastisk med fint sällskap, avkoppling, äventyr och världens härligaste väder. På fredagen anlände vännerna och då hade vi full sjå med att komma ikapp med allt sen sist, det var många timmars samtal innan vi kröp ner till sängs. Tidigt på lördagsmorgonen åkte vi mot Ullared för ett besök på det omtalade varuhuset Gekås. Söndagen bjöd på utomordentligt väder vilket resulterade i en härlig promenad med tillhörande photosession. Innan det var dags för avfärd för vännerna avnjöt vi en fika i vårsolen. Helt perfekt!

Tack för alla peppande kommentarer i inlägget angående statusen här i huset och om mitt välbefinnande. Ni ska veta att alla kommentarer värmer. Jag lyssnade till kroppen min och är numera sjukskriven. Huset har fått sig en rejäl uppsving och jag sitter nu i det mysigaste köket ever! Nu känns det som om allt kommer på plats, jag får tid till vila och huset börjar sakta med säkert komma i ordning. Det ska nog lösa sig det hära!

8 kommentarer:

Linnea sa...

Så skönt att höra att det känns bättre! Jag är jättenyfiken på att se ert nya kök ;)

Monica sa...

På väg åt rätt håll, alltså! Det gör mig så glad att höra. Heja söta du!

Ellison sa...

Härligt att höra :) Forsätt att lyssna på din kropp du, allt löser sig på något sätt ändå vet du ;) Kram

Sockergrynet sa...

Skönt att höra att det känns bättre! Låt det fortsätta så och ta hand om dig!! <3 Stor KRAM!

Ps. Underbart foto på dig!

Johanna sa...

Du hinner boa ska du se! Jag fick en rusch de sista två veckorna, och fixade allt inför Benjamins ankomst. Tvätt av små bebiskläder, bäddning av vagn och säng och inköp av badbalja etc.. Däremellan låg jag totalt däckad framför tvn och drack té ;) Ta allt i maklig takt, och var rädd om dig. Bäbis kommer trivas utomordentligt bra hemma hos sina kärleksfulla föräldrar, även om hemmet är kaos! Kram på dig!

Anonym sa...

Funkar inte att kommentera med mitt bloggerkonto. Vad kan ha hänt? / annika

karin sa...

härlig bild!

Sanna F sa...

Kram fina du!!!