tisdag 19 april 2011

vi tre


Tänk att vi snart blir tre stycken i vår lilla familj. I snart 13 år har det bara varit Daniel och jag, och nu väntar vi på vår lilla pusselbit som är så efterlängtad.

Det ska bli väldans skoj att få se vem det är som gömmer sig där inne i kulan. Jag tror stenhårt på en kille. Daniel tror på tjej, säger han i alla fall... Men jag är ganska säker på att han säger det bara för att jag tror tvärtom, för han kallar bäbis för "han" alldeles för ofta för att tippa på en tjej. Jag själv såg det redan på stickan jag kissade på. Det var solklart att det var ett killplus. Sånt ser man ju!

Edit: Daniel, som alltid läser inläggen innan jag publicerar dem, motsäger sig min teori om hans tankar om kön på bäbis. Han tror verkligen på tjej, men "du säger ju "han" hela tiden så det är lätt hänt att det blir så".

Fotona är från helgen då Annika och Fidde var här. Det är Annika som fotat. Tack söta du för ovärderliga foton på oss!

5 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Underbara bilder på er tre!!! <3
Det är jättespännande att få veta vem som gömmer sig där inne!!! :)

KRAM

Petra/Paradise sa...

Vilka underbart fina foton!!!
Härligt att ha på alla er tre! :D
Såna foton har inte jag på mej, Johan och min fd. mage.. :(
SÅ jag förstår att de är ovärdeliga!

Vackra ni!!

KRAAAAM

fialoppan sa...

Så fina ni är - förstår att ni längtar! Kram!

webmosterhelene sa...

Åh så fina ni är!!! Tänk att det snart är dags :-D Coolt!! Kram

Anonym sa...

Alltså, går inte logga in på mitt google konto längre...Min blogger sida ligger öppen och inloggad på min dator men när inlogget i sig självt kommer upp ( för att kommentera) så godkänner den inte mitt användarnamn och password!
Men... iallafall... Vad fina bilderna blev! Och ja, de är ovärderliga för snart är magen borta! Snart blir det ni tre- en liten familj- precis som du har längtat efter! / annika