onsdag 20 april 2011

Är det det här man kallar höggravid?


Idag har det hänt grejer vill jag lova. Babyräknaren har bytt till vecka 36 och vi är enligt samma räknare inne i nionde månaden. Lägg där till att det är 35 dagar kvar innan vi har bokat bäbisen. 25 maj är datumet, å inte en dag tidigare. Eller ja... det går bra med ett par dagar tidigare, men inte redan idag som papan envist trott i typ en veckas tid. Det är jag absolut inte förberedd för!

Det är himla roligt att jag fortfarande tror att det inte syns att jag är gravid. Alltså, jag förstår att det syns i vissa lägen men inte alltid. Daniel säger att jag har fel. Han menar att det inte går att ta miste och att det varit så under en ganska lång tid. Jag känner mig ändå ganska liten. Eller kände mig ganska liten fram tills idag. Idag har vi nämligen varit runt i lite affärer och jag blev synad hela tiden. Inte uppifrån och ner som även det är vanligt, dock inte särskilt frekvent åt mitt håll kanske, utan det har varit magen som har blivit nerglodd. Å det gör mig absolut ingenting, jag gillar min kula. Men vi är bara lite ovana nu när vinterjackan inte längre döljer magen. Så visst kände jag mig lite obekväm ibland, men ändå väldigt fin i min gamla trasa till klänning.

15 kommentarer:

eldh.blogg.se sa...

Gamla trasa? Jag tyckte den var superfin! Köpt nu? Känner igen det där med magen, jag tror fortfarande att jag kan dra in magen o göra mig lite smalare men icke... Magen är konstant! Härligt o närma sig slutet, jag är i v30 o tycker tiden går lite sakta just nu, hade gärna haft bebisen här nu...

Lottas vrå sa...

Vilken härlig mage!!
Själv är man på 3:e omgången och fastän jag ganska nyligen passerade "halvlek", putar magen på. Nu har det dock blivit en graviditetsmage istället för en "kan-det-vara-som-hon-är-tjock?"-mage.
Kul att följa dina förberedelser.
Ha det skönt i påsk!

Mallan sa...

vilken UNDERBAR mage du har mary och jag måste säga att den har växt en hel del sen vi sågs sist :P

AnnaB sa...

Du är ju såååå fin...! Och ja, väldigt gravid. :)

Annelie Johnsson sa...

Du är supersnygg, men ja det syns. En del, ha ha . Själv är jag i vecka 18, och folk undrar om jag bara ätit för mkt godis eller nåt, för än är jag bara fläskigt rund om magen, ingen kula så långt, men det kommer nog det med..

Håller tummarna för dig att din inneboende stannar ett tag till. Kka gärna förbi om du har tid & lust hos mig.

Kram♥

Sockergrynet sa...

Vilken fantastisk kalaskula!!! <3
Du är så fin och ja som AnnaB skriver, väldigt gravid!!!

KRAM <3

Elin sa...

Vilken bula alltså!!! SÅ stor var inte jag.....hrm, jo jag var visst det. Kollade bilder. Men jag håller med dig. Jag fattade inte själv hur stor jag var!

Och du är så vacker i din mage!!! kram

P.S. Vi gjorde en gubbe av min mage. Målade ansikte o så där på den. En kompis kille målade hennes mage som jordklotet. Tips för långtråkiga gravid-dagar ;)

Linda Griffin sa...

Du är så fin så fin ♥ ♥ ♥

Petra/Paradise sa...

Du är så vacker Maria!!!
Vilken härlig kula du har! Och såklart den syns, tokstålla där ;)

Jag fick Loke exakt på dagen v 36.
Och som du skriver, lite längre hade det gärna fått vänta.
För mig blev det lite omtumlande att han kom 4v tidigt..
Men å andra sidan hade min kropp aldrig pallat att gå längre, så jag får nog vara tacksam ändå ;)

Wiii!! Undrar när ert lilla liv behagas titta ut!!? :D

Glad påsk på dig stumpan!!!

KRAM Petra

Anonym sa...

Jag tycker din "gamla trasa" till klänning ser jättefin ut! ( och snygg ullared tröja också... för det är väl den?). Herregud, blir helt rädd när jag ser din mage!!! Blir rädd för att min mage också kommer att bli sådär gigantisk och det finns ingenting jag kan göra för att stoppa det- buhu! Jag står framför spegeln och drar in min mage varje dag och tänker "jamen om jag gör såhär/står såhär så ser den ju helt vanlig ut...". Det kan man ju bara försöka med när den är sådär stor- haha! Låter underbart skönt att man tydligen inte själv tycker att man är så stor iallafall. Jag är väl helt störd i huvudet men jag tänker att så länge bebisen är "färdig" där inne får den gärna komma ut hur tidigt som helst så kanske den inte är så stor iallfall... Annars hoppas jag innerligt att några koreanska gener letar sig fram och göra att vi får en minibebis som inte gör det tvunget att krossa mitt bäcken med en klubba för att den ska komma ut... ( som du hör behöver jag verkligen läsa den där boken "föda utan rädsla" - haha! ) / annika

Marie/Mison sa...

Du är så vacker Mya!

Linnea sa...

Du är så vacker! Och klänningen är också jättefin!

Sanna F sa...

Fina fina du!!!

Karin B sa...

Du är verkligen superfin! Jag saknar min mage... Så passa på att klappa din så ofta du kan :) Fast samtidigt är det ju väldigt mysigt när bebis är ute och man kan knyta skorna igen...

Cilla sa...

Söta du!!! Vilken kula du har. Nu har ni bara slutspurten kvar :) Kram