tisdag 10 maj 2011

ett rent nöje


Just nu är orken inte särskilt stor och därav blir inte heller projekten särskilt stora. Att stryka bäbisens garderob är ju som tur är, allt annat än krävande. Det är hur mysigt som helst och jag står där och fantiserar om den lilla skrutten som ska sporta alla outfits.


Edit: Ordet "sporta" i denna bemärkelse har skapat frågetecken. Läs kommentarerna vid förvirring ;)

9 kommentarer:

Mya sa...

Ordet sporta, i detta sammanhang, var totalt okänt för Daniel. Har jag hittat på ett nytt uttryck eller har Daniel noll koll?

kela sa...

Jag håller nog med Daniel, har aldrig hört det i det sammanhanget :-D

Mya sa...

:D
För mig var ordet självklart men när Daniel tvekade så kände jag att jag nog var lite fel ute. Iaf om alla ska förstå vad jag menar. Haha! Tänk att man "rockar" något. Det är väl typ samma, tror jag. Haha! Att man bär upp något och man ser bra ut helt enkelt. Typ så!

Moa sa...

Ser att du garderat dig med benämningen "lilla skrutten" oxå.. kram/momo

Millas hem sa...

Hahaha!=)
Första gången jag kikar in här och ser att du visar en strykbild. Blev så full i skratt att jag måste kommentera här. Bilden du visar är ju bara helt underbart färgstark och gör mig glad...trots att det handlar om strykning!=))

Kram Camilla

Luna D Sign sa...

Det var en fin bild. Tänk att något som egentligen inte är så roligt, som att stryka, kan ge en så fin bild.
Kram Malin

Nenne sa...

Att sporta ngt är ju solklart för mig (men jag kanske läser för mycket skvallertidningar/modetiningar där uttrycket florerar ofta!

FIIINT

Annika sa...

Haha! Ja, du kanske hittade på ett nytt uttryck där! Självklart funkar "sporta" precis som "rocka" ( fast med olika betydelse då..). Ser underbart gulligt och fint ut med alla färgglada bebiskläder! Perfekt sysselsättning när man är höggravid och bara "väntar"... stor KRAM till dig!

Kristin sa...

Jag skulle nog vilja säga att "sporta" inte känns som "rocka" alls faktiskt. Jag tror du får tänka om.