söndag 22 maj 2011

För typ trettio år sen


Här är jag, slappandes i grymmaste babysittern, för ungefär trettio år sen. Nedan ser ni tröjan som jag har på mig på fotot. Jag älskar färgen. Jag har varit förälskad i färgen gul sen förberedelserna för vårt bröllop, som startade för typ ett år sedan. Gult är allt annat än fult! Jag gillar speciellt den lite mer brända tonen, typ senap. Den lilla tröjan har jag, tillsammans med en del andra babyplagg, fått leka med när jag växt upp. Mina dockor var alltid fint stylade helt enkelt. Jag är så glad över att jag nu har flera av mina gamla babyplagg sparade. Mest klänningar, helt ljuvliga sommarklänningar, och den här läckra tröjan. Känner mig lyckligt lottad!

Synd bara på de där läcka stickade underbyxorna som jag har på mig på bilden, de är puts väck. De hade ju vart som grädden på moset när vår bäbis ska klä sig i finaste tröjan.


Täcket som tröjan vilar på är ett loppisfynd. Ett underbart litet babytäcke för en guldpeng. Perfekt!

11 kommentarer:

Elin sa...

Behöver jag säga vad jag tycker!? :) Jag älska också gul!! Precis den du beskriver. Allt på bilderna är ju hur bara så underbart snyggt. Speciellt du ;)

Men den Babysittern skulle man ju ha alltså!! Jag MMS:ar dig lite nu...

Moa sa...

Som synes gillade jag ju gult oxå =).. tänk så söt du var o är.. förstår dig om du tycker jag varit slarvig som inte ens har en aning om var den läckra babysittern är idag!!

AnnikaS sa...

Jag liksom du tokgillar gult för tillfället. Det är en färg man blir glad av!
kram Annika

Ulrikaulrika sa...

Även jag älskar gult just nu, gärna citrongult! :-)

kela sa...

åh va härligt!!!! tycker det är så fint med "retro" gult som jag kallar det :-D

Sockergrynet sa...

Gult är fint!! Kul att du har dina egna kläder kvar! <3

Monica sa...

Hur gulligt som helst!

Mathilde sa...

Hej på dig! Ingen bebos än? Du är så fin på bilderna, värsta badbollsmagen! :) Stoooort lycka till med förlossningen, snart kommer en liten bebis =)
Kram

Linnea sa...

Söt liten Mya och söt liten tröja :) Håller med om att gult är fint, kanske till och med finast!

fialoppan sa...

Så himla söt tröja, gillar också gult!

Annika sa...

Vilken härligt retrobild! Så himla fina kläder! Den perfekta gula nyansen- lyckliga dig! Undrar ifall min mamma har sparat några bebiskläder från 79:e.. skulle inte tro det men man kan ju hoppas...