onsdag 4 maj 2011

gratis är inte alltid gott

Jag hämtade ut en gratisbox hos Apoteksgruppen häromdagen. Egentligen inget som jag rekommenderar men i och för sig så var den ju gratis. Men tidningen från januari i år känns förra kvartalet.

Vad var det då i boxen? Rabattcheckar på två olika saker som jag inte kommer att utnyttja. Små prover på babyolja, en nappflaska för utpumpad bröstmjölk, tuggummi och då tidningen Föräldrar & barn.


Ps. Så kul att så många gissade i förra inlägget. Spännande!

6 kommentarer:

Susanne H / snuffehar sa...

Fast flaskan måste jag säga är inte en dålig present. Jag hade en Avent bröstpump och tyckte den var bra. Bra att kunna spara bröstmjölk vid vissa tillfällen. :)

kristin sa...

nappflaskan, tuggummi och småflaskor babyolja är ju bra :)
tog med alla provflaskor till babysim.

Maria sa...

Den är säkert jättebra. Någon bröstpump har jag inte så den är inte aktuell för mig just nu iaf. Men en flaska är ju alltid en flaska.

kela sa...

de låter oftast roligare än de är de där gratisboxarna tyckte jag. fast det är ju alltid skoj att se om det finns nått man kan ha användning för så :-)

Maria sa...

Ja man har för höga förväntningar. Speciellt med stora kartonger. Å det är ju egentligen bara att använda det som man vill ha. Lådan kändes inte så aktuell bara... så det känns lite dumt att locka med den. Tuggummi lär ju inte bäbis tugga på massor av år! Haha!

Annika sa...

Äsch vad värdelöst! Jag tog också några såna där gratis gravidtidningar på kvinnokliniken här. Totalt oldschool och trist. Ingen gammal gravidpropaganda för mig tack!!! Däremot ser jag mycket fram emot att läsa "föda utan rädsla" som är skriven av en sån där "mental barnmoska" eller vad man ska kalla det. Har också börjat gå hos en vanlig barnmorska i verkligheten här på Jessheim. Skrev till henne och berättade hur jag kände för min graviditet och hon satte upp mig på massor av tider de närmsta månaderna. Får se om det verkligen ger nåt men hon var lugn och snäll och inte dömmande första gången jag var där iallfall. Det var läskigt att sitta och prata om en del känsliga grejer med en vilt främmande person men hoppas verkligen att hon kan göra saker och ting bättre för mig på sikt....