tisdag 17 maj 2011

ungen lär bli coolast i stan


Söta bloggvännen Linnea är en mycket omtänksam person. Häromdan lämnade hon en kommentar och frågade efter min adress och jag har med stor nyfikenhet väntat vid brevlådan sedan dess. Idag låg det ett fint paket i lådan och däri fanns de coolaste små skorna jag någonsin sett. Dessutom fanns det även med ett fint handgjort kort där hon skrivit så rara ord. Små färgglada virkade skor av modellen Converse kommer bli som pricken över i:et tillsammans med bäbisens läckra kläder. Som en färgkaramell! 

Tack fina Linnea! Ni som inte kikat hos Linnea tidigare borde genast klicka er vidare till hennes blogg. Hon bjuder på massor av färgsprakande inspiration. Hennes balkong är till exempel to die for!


15 kommentarer:

Anna/Augusti_73 sa...

Sjukt söta!

kristin sa...

UNDERBARA!!!! passar verkligen din stil :)

Moa sa...

Helt ljuvligt underbart söta.. o vilken rar bloggvän du har..<3

stina ~maräng~ sa...

Åh så läckra!!
Håller tummarna för att bäbis kommer nästa vecka, som planerat :)
Kram! Stina

Susanne H / snuffehar sa...

Åh så söta!!!

joggemia sa...

Men åhhh....de är ju underbara!!!

Kram!

PS. Snart får du ju känna lukten. =)

Annika sa...

Vad fin din sida har blivit! Grått är så himla snyggt... har precis beställt typ 10 tapetprover från Tapetorama i olika gråa utförande- prickigt, randigt, rutigt. Grått funkar alltid och är så himla snyggt till vitt oxå!!! Men herregud, gulligaste skorna ever ju!!! Och vilka fina färger! Ja, skitcoolt till regnbågskläderna!

Linnea sa...

Oj, tusen tack för dina fina ord!!
Skorna passar ju perfekt till den söta regnbågsbodyn! Jag är allt lite avis på bäbisens läckra garderob - och då syftar jag inte på skorna utan på alla snygga mönster och färger ;)

Monica sa...

Ja, men visst blir den lilla coolast i stan! Måste bli... :) De där tossorna är hur söta som helst!

Anonym sa...

Dom var verkligen helt fantastiska! Sådana vill jag också ha till min bebis ;) Som är beräknad till den 31 maj, så vi är nästan lika långt gångna ;) Lycka till med allt! Din blogg är så mysig att kolla in!

Mvh // Frida

Anonym sa...

Gud så underbara! Kan tänka mig att du blev lycklig när dom hamnade i brevlådan. Nu ser jag fram emot att se dom på erat lilla underverk. Kram

karin sa...

men gud så fina!

AnnaG sa...

helt underbara dojjor man kan ju inte annat än bli glad när man ser dem. Och tänk va söta de kommer vara på ett par pyttefötter.

lisa sa...

de där är ju så söta att man bara smäääälter!

Mimmi Staaf sa...

Tack för kommentaren på min blogg, och vad kul att hitta din fina blogg!
Och ååå så coola skor!!!! Lilo kommer helt klart vara coolast i stan.
MVH
Mimmi Staaf