torsdag 30 juni 2011

Buketten

Blommorna som jag fick från min man någon dag efter att vi kommit hem från BB. En helt perfekt bukett med så mycket känsla. Det tog flera dar innan buketten blev befriad från sitt plastöverdrag. Inte för att buketten var oviktig, utan för att det helt enkelt fanns viktigare saker att ta hand om. Som typ en sprillans ny bäbis.


På tal om buketter så gillar jag grannens kommentar till Daniel dagarna innan Lilos födelsedag. Hon sa: "Se nu till att ha med dig rosor när allt är klart. Min gubbe hade med sig liljor... och hur kul var det?!?!"

Vad ska man egentligen få i present efter att man liksom gjort det största man kan göra, föda ett barn? En bukett med rosor? Är det liksom det bästa man kan få? Själv är jag tacksam för att jag har en omtänksam och kärleksfull man som jag nu delar föräldraskapet med. Det, mina vänner, är värt mer än vilken bukett som helst i hela värden.

3 kommentarer:

Annika sa...

Ja, han är helt fantastiskt din D!!! Och det säger jag INTE för att han är pappa och inte har samma självklarar förväntningar på sig som en mamma ( för det är SÅ sant det där du sa om att man är världens bästa pappa om man är ute med barnvagnen men bara en helt vanlig mamma ifall man ammar å byter blöjor 24 timmar om dygnet...). Om jag lägger bort "könsrolls-glasögonen" för en stund så vet jag ändå vad du menar. Klart att den bästa "presenten" är en pappa som är där och bryr sig och tar sitt självklara ansvar som den engagerade, omtänksamma person han är! Blommorna kommer ju bara som ett plus- vilken sort det än må vara om du frågar mig ; ) Hon ser så "miniatyr" ut Lilo där hon vilar på pappas starka arm! Fina bilder Mya!

sara_80 sa...

Åh vilken liten sötnos ni fått! :)
Jag har inte tittat in på länge här i bloggen så jag säger: Ett Stort Grattis till lilla Lilo!!

Ha en underbar sommar!

Kram Sara

Lilla07an/Maria sa...

Meeen gud så bedårande söt hon är, lilla Lilo.
/M