tisdag 28 juni 2011

midsommar no1


Lilos första midsommar, dagen till ära tre veckor fyllda. Stackars unge som inte har en mamma som knöt krans, satte på henne en klänning och dansade runt kring stången. 

Istället hade jag Lilo under förvar i barnvagnen tryggt ifrån alla nyfikna midsommarfirare. Hon sov sig igenom hela firandet och det tyckte vi var kanon. Det hade inte varit kul att behöva komma ut ifrån regnskydd och filtar för att hänga med morsan i duggregnet och blåsten. Vi betraktade alla midsommardansare medan vi själva var måttligt uppklädda och längtade tillbaka till den varma stugan. Men nästa år. Då ska vi fira minsann!

4 kommentarer:

AnnaB sa...

Å, ingen panik liksom! Vi åkte inte ens hemifrån i år utan stannade hemma. På kvällen kollade vi på film tillsammans med de stora barnen. (Ja, Tuva var förstås också med, men hon fick väl inte just ut något av filmen... ;)

Mya sa...

Det känns som en alldeles perfekt midsommar faktiskt. Vi har bara slappat och inte brytt oss om någonting alls, utom varandra förstås :-)

kela sa...

jag tror hon överlever ändå :-D Signe lämnade sin vagn i fem minuter under sitt första firande...och det var säkert 500 m till stången då....och krans och klänning fick hon, men först en vecka senare för att jag skulle ta några kort bara....och hon verkar iallafall bli en hyfsat normal unge ;-)

Annika sa...

Synd att det regnade på er midsommar då! Här spöregnar det varje dag, ingen sol i sikte... Tänk att Lilo kommer att vara ett år nästa midsommar! Då finns det såååå många fina klänningar att välja mellan!