tisdag 28 juni 2011

två läckerheter


Det här är de coolaste sovtäckena som jag någonsin sett. Vi köpte dem på loppis förra helgen. Jo då, den närliggande loppisen har redan fått besök av mig. Lördagen bestod av fina fynd och Lilo upplevde sin första loppislördag, dock utanför själva lokalen på tryggt avstånd från alla bacillusker. Det är så perfekt att man kan slinka in när man ändå är ute på promenad liksom. Just denna helgen hade vi vännerna Annika och Fidde på besök från Norge och Annika ville så hemskt gärna besöka en svensk loppis. Klart man ställer upp!

Just den där lördagen fyndade jag i alla fall dessa två fina täcken som är i precis rätt färger och i det vackraste mönstret. Man kan använda dem som till exempel picknickfilt eller som solfilt ute i trädgården. Ja, det finns alltid användning för ett sovtäcke! Jag fyndade även en solgul plåtbricka och en träleksak från Brio. Träleksaken var sannerligen ett fynd. Bara en guldpeng!

2 kommentarer:

kela sa...

åh så fina! De är helt underbara *dregglar lite* Tänk vad mycket bra man kan hitta på loppis!

Annika sa...

Så snygga dina täcken! Och fräscha faktiskt- rätt viktigt när det är begagnat och kan ju vara lite si å så med det på loppis så du gjorde verkligen ett FYND! För att inte tala om Mr Anka! För bra för att vara sant ( och det var det ju också egentligen- hihi!) Vi är också urnöjda med våra fynd! Måste gå dit igen när vi kommer ner i augusti! Längtar redan...