tisdag 5 juli 2011

dansa min docka...

Idag köpte jag mig en sommarklänning som var helt fantastisk att snurra runt i. Jag kände mig som typ fem igen. Härlig känsla!

"Dansa min docka medan du är unger, när du blir gammal, blir du så tunger. Dansa min docka medan du är unger, när du blir gammal, så blir du tung. Lalalala laaa..."


Det var första gången som jag var iväg ensam utan min dotter. Det kändes verkligen konstigt när jag åkte iväg själv för att spatsera en ynka timme bland affärerna. Målet var att försöka finna något som jag skulle trivas i. Det är lite ont av den varan just nu. Det är garderobskris var och varannan dag här hemma.

7 kommentarer:

Therese sa...

Sååå fin!
Kram

Ellison sa...

Så härligt somrig klänning :) Kram

Kimsan sa...

Underbar klänning.

Emma sa...

Vad härligt!! Den där sången brukar jag gå runt och nynna på stup i kvarten här hemma... utan att jag vet om det. Magnus brukar påminna mig :)

Visst känns det konstigt att åka iväg själv första gången. Kunde du koppla av? Jag brukar känna mig stressad trots att jag borde passa på att njuta :)

Kram

Mya sa...

Haha nej jag var allt annat än avkopplad. Stirrig o vimsig sprang jag runt bland butikerna. Väldigt ofokuserad ;)

Annika sa...

Den är sååå fin gumman! Och du är sååå gullig som dansar i den också! Nu kan du ju dansa på "riktigt" och inte bara sån där magdans ; ) Nåt fint som du känner dig bekväm i var du väl verkligen värd nu! Imorgon ska jag shoppa en bikini för min gravidkropp- haha! Min mage ser faktiskt jättefin ut! Det är värre med röven och benen... men nu ska jag ha semester i 10 dagar och det kan ju hända att det blir skitfint väder och att man har lust att sola och bada ( ska till Karlsborg typ 4 dar..). Kommer säkert skämmas ihjäl när jag ska gå runt med gravidkropp på stranden men ska fan i mej tuffa till mig och vara stolt över hur jag ser ut! Jag bär ju faktiskt omkring på en bebis!!! Nån annan kan ju försöka se bättre ut själv då menar jag...

Lottas vrå sa...

Vilken fin klänning - skönt att inte behöva komma hem tomhänt...!
Så härligt att läsa dina inlägg.
Ha det bra
Kramar