torsdag 7 juli 2011

En av alla mina samlingar


Jag har länge drömt om en "tallriksvägg" med en härlig blandning av assietter och tallrikar i olika färger och mönster. Eftersom jag nu förstått att jag inte kommer att finna typ tio stycken perfekta modeller på en och samma loppis har jag nu påbörjat min samling. Någonstans måste man ju börja. Assietten på fotot ovan fyndade jag för två kronor. Som hittat!

8 kommentarer:

AnnaG sa...

nice med tallriksvägg. Vad har du tänkt för tema, en spec färg eller bara udda tallrikar som just du gillar? Minns att jag såg Karin i Äntligen hemma göra en snygg tallriksvägg kolla här http://www.hemmakanalen.se/1.1907181?image=5
Kanske något att testa om man är för otålig för att samla ;) kramelikram

Mya sa...

Å vilket kul tips! Tack ANNA!!! :) Jag blev väldigt sugen på att göra en egen tallrik med tårtpappersmönster.
Ang tema så har jag tänkt mig en salig blandning av tallrikar som faller mig i smaken :)
Kram

Petra/Paradise sa...

Då drömmer vi om samma sak du å jag ;)
Så visst får man börja samla!
Jag har också påbörjat min samling med två tallrikar :)
Din tallrik är superfin! Förstår din kärlek till den :)

Jag samlar även ramar..har säkert 10-15st.
Nu ska jag bara få tummen ur och måla dem också.

KRAMISAR och trevlig helg!!

Annika sa...

Ååå, den är ju helt underbar!! Och likaså är din kamera! Visst är det bara att samla på! Typiskt att vi inte har plats att samla saker här hemma bara.. Blir galen på platsbristen! Jag har också så många saker jag vill börja samla på... Bara att sätta igång antar jag! Nu har du inspirerat mig ; ) På vår semester ska vi köra ner lite grejer till Malmö åt Mattias, då kommer vi ju att passera hur många loppisar som helst!!! Till och med Fidde är exalterad över att gå på loppis efter vår fyndrunda i Trollhättan- haha! För några dagar sedan körde Fidde hela vägen till Sarpsborg efter jobbet för att hämta upp en sån där "Leandervagga" som vi köpt på finn.no. Han är SÅ SÖT! På kvällarna står han och borstar tänderna i "Liams rum" och plockar med hans saker och säger att han längtar efter att han ska födas- Maria, det gör mig helt knäsvag och gråtfärdig! Vi har skaffat bilbarnstol, skötbord och en dunpåse oxå. Dunpåsen är begagnad den också men ser helt ok ut- det är en sån där med en björn i huvudändan om du vet? De är asdyra men vi fick för halva priset eftersom den var "brukt". Skötbordet är ett "vägga" från Brio. Det låg i orginalförpackning och är aldrig använt! Rätt opraktiskt för oss med ett vägghängt eg men de är ju snygga! ; ). Hoppas stora-loppisen var kul! Vi ses i augusti! Vet inte exakt när vi kommer- lite svårt att planera för det är så mycket vi ska hinna med!
kram på er!

AnnikaS sa...

Vilken helt ljuvlig tallrik! Jag hoppas att det går bra för dig i ditt tallriksletande och så sant som det är sagt, man måste ju börja någonstans.
kram Annika

Linda sa...

Den är superfin!!!

Angela sa...

Lustigt, jag har också precis börjat mitt tallrikssamlande! Fast egentligen är det mest letande ännu, för jag har inte köpt någon än, men jag letar... hoppas det inte är något som sprider sig, för då kanske det blir svårt att hitta några! ;)

Gillar verkligen din första tallrik, underbar!

fialoppan sa...

Å jag har också länge tänkt att jag vill ha en tallriksvägg. Ska bara börja samla också :)!