onsdag 13 juli 2011

Sommarhäng i gräset

Det måste ju vara en av de bästa sakerna som finns. Att man kan spendera en hel sommardag liggandes på en filt på gräsmattan, helt utan dåligt samvete. Fikandes. Pratandes. Skrattandes. Det är sommar det!

Pappan i familjen fick trots allt sina fyra veckors semester så nu njuter vi av sommaren tillsammans. Första sommaren med Lilo! Gårdagen innebar gräshäng hemma hos min storebror. Ljuvliga tider!

Som den uppmärksamme kan se så sportar Lilo min gamla tröja som jag hade för trettio år sen, när jag själv var en liten ärta. Ifall ni missade det inlägget så finner ni det här. Å på huvudet har hon den finaste mössan. Mössan har hon fått av fina Monnah som skickat en sommarpresent till Lilo. Jag är så tacksam eftersom jag redan på BB bestämde mig för att hon skulle ha just en sån mössa som jag själv hade när jag var liten. Hur kunde Monnah veta det? Magiskt!

8 kommentarer:

Moa sa...

Så underbart vackra bilder på lilla Lilo.. /kram från momo

Petra/Paradise sa...

Underbara söta! <3

Ser verkligen härligt ut!! Är inte ett dugg avis..*visslar* ;)

Kramisar!!

kela sa...

åh va söt hon är :-) Signe hade med en sån mössa förra sommaren!

Haha....ja, det är lustigt hur folk slänger sig med vintage och retro och så vidare bara för att sälja saker....som att man inte skulle se det när man väl kollar på annonsen sen!

Hoppas ni med har en riktigt härlig sommar! (och det ser jag ju att ni har ;-))

Linda sa...

Sötis!!! <3

Emma sa...

Ljuvliga bilder på ljuvlig liten bebis!! Mössan är så söt. Hade en liknande till Märta som jag själv hade när jag var liten =)

Ps Du behöver nog inte oroa dig för att drabbas av min loppisfobi. Du hittar ju alla fina fynden.. jag hittar bara sånt som är fult eller dyrt ;)

Annika sa...

Haha! Vilka härliga bilder!!!! Älskar din kamera och ditt objektiv!!! Fidde får typ 1000 pikar om dagen att jag verkligen behöver ett objektiv när jag fyller år... ( med vår ekonomi kan jag väl vara glad om jag ens får ett grattiskort liksom...). Mössan, tröjan, byxorna- ALLT är ju helt underbart gulligt- liksom Lilo såklart! Höll på att glömma henne- haha!

Lottas vrå sa...

Vilka underbara sommarbilder!
Mys på!
Kramar

Monnah sa...

Titta, så fin hon är! Den lilla godbiten är bara hur söt som helst... Hade jag skickat en golfkeps hade hon varit (nästan) precis lika söt! Kram.