söndag 17 juli 2011

the neverending story


Saker man kan göra på sin semester som är olidligt tråkigt och tidskrävande? 
Svar: Måla om huset. 

Förvandlingen från oidentifierbar grön färg till vitt-vitt-vitt har gått relativt smidigt och har gett hela huset ett lyft. Nu är det bara resten kvar... som man brukar säga.

9 kommentarer:

kristin sa...

Men fint blir det!! Ni har gjort ett bra jobb :)Tack för idag <3

Linnea sa...

Tack för detta inlägget! Jag toklängtar efter hus men efter att ha läst det här känns det lite bättre att bara ha en hyreslägenhet ;)
Det ser i alla fall ut att bli riktigt snyggt efter allt slit!

Sockergrynet sa...

Snyggt! :)

Petra/Paradise sa...

Men det blir himla snyggt! :D
Så kanske är all möda värt besväret? ;)

Kram!

Annika sa...

Jag gillar ju iofs att måla men hela huset... nja, kan bli rätt långtråkigt...Ni kan ju skratta er lyckliga över att ni slipper byta hela fasaden först- som vi kommer få göra- SUCK! Kämpa på å glöm inte bort att njuta av lediga dagar oxå! Vi håller tummarna för att ni hinner träffa oss nåt på vår semester nu snart! Ang "magbilder" så skyller jag på Fidde-haha! Han är verkligen världens sämsta fotograf ever... Ingen vits att be om hjälp där alltså. Lite krångligt att fota sin egen mage- haha!

AnnikaS sa...

Vi har oxå målat hus på semestern och jag håller med, tidskrävande och inte alls så kul. Fast ni får ju en ny fin färg på huset, själv fick vi hålla oss till brunt och grönt som är bestämt. Kan säga att det är skönt när det är gjort!

kram Annika

Finurliga Fröken sa...

Va roligt! Vi ska måla huset nästa sommar. eftersom vi inte flyttar in förrän i höst så får de bli projekt till nästa år och så hinner vi fundera på om de ska fortsätta vara gult eller om de ska byta färg. Kanske grått? Kram

Lottas vrå sa...

Det är kanske inte så kul när man håller på - känns så mycket bättre när det är klart!!

Har något jag skulle vilja skicka dig - kan du maila din adress? (lof@tele2.se)

Kramar Lotta

Mallan sa...

Mary du har fattat det hela del. Att måla om är skitkul. På med bra musik, dansa och sjung med så är det klart på nolltid :)