söndag 21 augusti 2011

21 augusti TVÅtusenTIO


Idag, för precis ett år sedan, blev vi man och fru. Vilken dag! En dag full av kärlek, lycka, värme, familj och vänner. Vi är så otroligt glada över de  minnen som vi nu en gång om året får möjlighet att fira. När man har varit ihop i 13 år så har man ju liksom börjat samla på fantastiska dagar. Bröllopsdagen ligger högt i kurs men inget slår ju dagen då lilla Lilo kom till världen, såklart!

Idag för precis ett år sedan, iaf fram till klockan 15.00, var vi giftaslösa, barnlösa och huslösa - dock inte hemlösa. Tänk så mycket som kan hända på ett år. Idag firar vi dagen med att åka ut till bröllopsplatsen och i korgen har vi med oss den ett år gamla bröllopstårtan. Det kan bli intressant! 

Bilden visar det Tackkort som vi skickade ut till alla som förgyllde vår dag. På grund av att jag var nygravid ganska så snart efter bröllopet och mådde illa precis hela tiden, dröjde det ganska lång tid innan jag fick ork att fixa ihop korten. Men de blev i alla fall gjorda till slut och jag hoppas att de kom fram till alla. Bättre sent än aldrig, som man brukar säga när man ligger efter. Men är det så att något kort inte hittat fram och det är någon som saknar ett, så finns det kopior kvar faktiskt. Crimson som jag beställde utav skickade ett helt gäng, så att det räckte och blev över. Himla bra dom där på Crimsons!

Idag firar vi kärleken i familjen Karlssons!

6 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Stort GRATTIS på 1-årsdagen!!! <3

AnnikaS sa...

Grattis på 1-årsdagen! Blev nyfiken på hur tårtan smakade, har för mig att det betyder tur att avnjuta en bit på 1-årsdagen.
kram Annika

Linda Griffin sa...

Stort grattis på 1-årsdagen! Ni var (och ÄR) så vackra tillsammans ♥

Therese sa...

Grattis ♥

Monnah sa...

Åh, grattis! Tänk vilket år det har varit för er! Det har nog gått till historien som ett av de mest spännande på alla möjliga vis. Kul att följa er! Kram.

Annika sa...

Oj, ja herregud- GRATTIS på bröllopsdagen!!! Jag visste ju det egentligen... Så jäkla mycket fix här de sista dagarna bara. Vad gulligt att ni åkte ut till Tunhem ( för det hette väl så...) med tårtan i fikakorgen å allt! Hoppas ni hade en riktigt fin dag tillsammans! Och må ni få många, många, många fina bröllopsdagar framöver! ( och hus och bebisar ; )