torsdag 1 september 2011

Sommartid inne


Det är lite trist att värmen är på väg bort tycker jag. Lilo har flera fina somriga kläder som hon ännu inte vuxit ut. Som dom här trosorna till exempel. Men jag ska klä henne i body, strumpbyxor å sen trosorna ovanpå det. Minsann! 

Å vad gäller resten av de somriga outfitsen som fortfarande går att använda, så tänker jag att hon kan använda dessa inomhus med elementen på högvarv. Minsann!
 

6 kommentarer:

Kristin sa...

Maria, tänk på att det är vanligare med värmeslag än kylslag i detta land. Vi har väldigt sällan kallt inomhus så sommarkläder kan du ju använda året runt, om du så vill :)

Mya sa...

Då gör jag det! Haha! Jag tycker att det är så tråkigt om de där söta jumpsuitsen (vet inte hur det stavas)ska ligga oanvända :) kram

Annika sa...

Självklart kan man använda sommarkläder läääänge till. Hon kommer nog att slita alla fina sommargrejer åtminstone litegrand innan hon växer ur dem då... Jag håller på och packar vår "väska" och i den ligger ulliga, gulliga höstbebis grejer ; ) Så jääääävla sjukt att tänka på att det är vår bebis som ska ha de där grejerna!!! Jag får typ panik och börjar gråta och känner mig som världens lyckligaste på samma gång du vet!

Lillnea sa...

Vilken sötnos hon är, lilla Lilo! Vi får hoppas på härligt sensommarväder :)

Petra/Paradise sa...

Underbart fint foto på en riktig liten sötfis!!

FÅr jag fråga..vad använder du dig av för kamera och objektiv vid sådana här fotograferingsstunder? :)
(svara gärna inne hos mig, risk att jag missar svaret annars)

KRAAAAAM

Linda sa...

Hon är ju bara sååå bedårande lilla Lilo! <3

Kramar till er båda!