onsdag 12 oktober 2011

Fynd ifrån luckan

För snart två veckor sedan var vi på vår andra bakluckeloppis på två veckor. Tänk att man på fjorton dar kan tjäna in ett par tusen på att sälja saker som andra har mer glädje för. Jo man tackar! 

Jag rekommenderar verkligen att åka iväg på en sån grej. Vi tillsammans med min storebror och fru samt våra kompisar Linda och hennes man hade urtrevligt. Vi åkte tidigt på morgonen, för att få bra plats, och för att vi skulle få möjlighet att stå bredvid varandra. Verkligen ett supertrevligt sätt att umgås på. Skratten under de där två lördagarna lever man länge på. Härligt sällskap!

Här följer tre bilder från lördag nummer 2 av 2.

Bild nummer 1 visar dagens bästa och samtidigt enda köp. En eftertraktad griffeltavla för 25 kronor blev min, eller jag menar Lilos.

Bild nummer 2 visar min mans påhitt. Den vackra vasen var det många som var och fingrade på. Prislappen med det låga priset vittnade om att det inte var något fancy märke men besökarna hoppades väl på tur kan jag tro. Vi skojade om att om nu vasen var så himla fin att den fick deras uppmärksamhet, vad gör då en märkning i botten? Tydligen allt eftersom vasen inte blev såld.

Bild nummer 3 visar en glimt från dagen med min bror och frus bord i förgrunden. Och det stiliga paret framför bordet är mina vackra morföräldrar.

Har ni gjort något bra fynd det sista? Mina bästa just nu är tallrikshyllan för en femma och griffeltavlan för tjugofem kronor som ni såg här ovan. Av fynd blir man lycklig, eller hur!?!


6 kommentarer:

Kristin sa...

Fynd gillar vi!! Mitt (vincents) bästa fynd var en docksulky för 13 spänn på loppis :) dock fick skolbarnen, som sålde 7 kr i dricks ;)
Kram

Mya sa...

Det var generöst av Vincent! :) kram

kela sa...

Åh! Älskar loppisar :-D En stor favorit här hemma är en "tryck och släpp" häst fyndad för en femma. Annars så tycker jag att spjälsängen (som ny) med ny inplastad madrass 8av den bättre sorten) för 40 spänn var ett bra köp ;-)

Ellison sa...

Bra fynd du :) Min bror och hans sambo är superexperter på loppisar (de har gjort många bra fynd!) så jag hoppas jag får hänga med dem när jag flyttar tillbaka till Norrtälje i vinter så jag också kan fynda lite till "min nya" lägenhet :) Hoppas Lilo kryar på sig snart! Kram

Elin sa...

Man blir verkligen glad av fynd! Roligt att se bild på mor o far föräldrarna :) Längesedan jag såg dem nu. Men här är det fullt nu så jag försöker(!) ha en paus...

Ni måste besöka RIA i Lerum. Tisdagar från kl. 15 och första lördagen varje månad från kl 10, tror jag. Där kommer du fynda. Det finns alla kategorier på prylar, möbler mm.

Inmy house sa...

HEJ =)ÅÅåååå vad kul att du gillar dom tuffa kläderna.... Dom kommer nästa vecka eller nästa igen =)=) jag längtar själv =)

Kram josse