fredag 14 oktober 2011

En lite lyxigare morgon


Så här såg det ut häromdagen till frukost. Tre nya magasin och så slog jag till med smörgås till frukost. Tidningarna som ni ser är Family Living, Hemstilat och Hus och hems Retro. Finfina alla tre. Hemstilat är en sprillans ny tidning som verkar himla käck. Innan jag fick Lilo i magen så köpte jag aldrig Family living eftersom den kändes mer inriktad mot barnfamiljer med mycket barnrum och så. När jag nu kikade igenom Hemstilat så känns det som om den tidningen är i samma anda men att den kan passa personer i olika skeden i livet. Som till exempel vuxna utan barn eller med barn och vuxna med stora utflugna barn. Mycket färg och glada inslag i den tidningen!

Frukosten idag var dock av en annan karaktär. Om ett par timmar väntar vi besök, så här hemma råder det städkaos. Det bästa med det är ju att det blir fint till slut, och det passar ju bra inför helgen. Äntligen fredag!


6 kommentarer:

Linda Muhr sa...

Trevlig helg!

jag älskar family living, men var inte sååå förtjust i hemstilat..men jag kanske inte gav den en älrig chans bläddrade bara lite i butiken..

Kram

Linda sa...

De två klart bästa tidningarna, trots barnrum i Family Living. Jag är ju rätt barnslig av mig, hihi. :) Den dör retro-tidningen har jag missat helt, den måste jag spana in!

Kram och trevlig helg

Ellison sa...

:D Jag är ju lite partisk och gillar en av tidningarna lite mer. Family Living har jag i och för sig inte haft någon anledning att köpa tyvärr. Men vad tycker du om senaste Retro? Nyfiken :)

Mya sa...

Jag kommer fortsätta med family Living men kommer inte slaviskt köpa varje nummer av hemstilat - som det känns nu iaf. Retro måste jag köpa varje nummer. Vill inte missa ngt ;-)

Mya sa...

Ellison: jag har bara hunnit bläddra lite. Jag återkommer. :-)

Annika sa...

Å vad mysigt! Skönt för dig att du har en bebis som vilar en stund ibland så att du hinner äta frukost åtminstone... Jag vill också äta macka och läsa tidning och inte hasa omkring i mina sovkläder till halv tolv på förmiddagen ( och då har jag liksom varit uppe sen sex typ..) och byta fyra blöjor i timman, värma mat, amma, byta nerkissade kläder ( fan vad killar kissar på en när man byter blöja på dem- hahaha! Jag har börjat lägga över Liams snopp med en tvättlapp- haha!) damsuga hundhår, pocka in tvätt osv osv samtidigt som jag släpar omkring på en bebis på ena armen/axeln. Rätt otroligt vad man kan få till med bara EN hand tillgänglig ändå...